Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy azért nem sikerül az ismerkedés sem, mert gyerekes az arcom?
Próbálok egy ideje ismerkedni neten. Természetesen képpel, kitöltött adatlappal. Sok nőre ráírtam. Korrektül elmondtam, mit tanulok, mivel foglalkozom, mik érdekelnek és 1-2 kérdést teszek fel hozzá. A kiszemelteknek a döntő része elutasító velem, csak megnézik az üzenetet, esetleg az adatlapom és nem is reagálnak. Még a chatelős társkeresőkön sem köszönnek vissza.
Ma kaptam egy olyan tippet, hogy valószínűleg azért van ez, mert nagyon fiatalnak tűnök arcra
Örülj neki, 26 vagyok és 20nak néztek néhány napja is, ez pár év múlva nagy előny lesz :)
Ha most esetleg 20 vagy és 16-nak néznek kellemetlen, anno ezt is megkaptam, megalázottnak éreztem, éretlennek magam. Most viszont jó érzéssel tölt el :)
Ismerkedj akkor fiatalabb lányokkal :)
én is akörül vagyok, mint te. Azt mondták 17-nek nézek ki
Nem is igazán szeretek korombeliekkel ismerkedni, mert vagy nagyon nagyképűek a korombeliek vagy nagyon kiélték már magukat. De a 18-20-as korosztályban se nagyon van sikerem. Illetve nem tudom hogyan próbálkozhatnék ott jobban
Nekem is kölyökképem van, mégis simán megy.
Ne neten próbálkozz!
Nekem is baba arcom van. Ez tiniként, kezdő egyetemistaként tökre bejött a fiatal lányoknak, taroltam vele. Később már egyre kevésbé és a lányok-nők inkább a maszkulin, borostás, férfias arcot, megjelenést kedvelik.
De tudod kompenzálni egy jó öltözködéssel, stílussal, pénzzel és sportos testtel. Illetve később talán jobban és nem olyan hamar fogsz öregedni, ami előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!