Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan sikerül időt kerítenete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan sikerül időt kerítenetek ismerkedésre munka stb. mellett?

Figyelt kérdés

2021. jún. 17. 14:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt magadtól nemtudod az elég nagy baj.
2021. jún. 17. 14:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, sok konkrétumot nem írtál. :D Én nem szoktam célzottan ismerkedni, de az időmbe beleférne, napi 6-7 óra szabadidő + hétvégék.... de nyilván ha műszakozol akkor megint más, szóval így nehéz válaszolni.
2021. jún. 17. 14:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Úgy hogy nem dolgozom, mert 50 féle mentális bajom van. Sütésbe segítek be családnak hétvégente + kis online munka. Segélyem és nyugdíjam is van. (Irigykedjetek, nagyon jó itthon kuksolni, és mikor jön a hoppáré, akkor szenvedni napokat sokszor. Álomélet. 😕)

De pont ezért nem is ismerkedek párkapcsolati célokkal, mert nem rángatnék bele senkit a bajaimba. Pár alkalmi kijut, szexkapcsolatban vagyok 2 pasival.

Egyszer belementem egy kényszeres kapcsolatba (nem én akartam), de nem lett jó vége pár év múlva.

Nagyon jól nézek ki, de cserébe hajít a kabin. Ez van. Én elfogadtam magamat.

2021. jún. 17. 14:30
 4/9 A kérdező kommentje:

"Hát, sok konkrétumot nem írtál"

Én konkrétan éjszakázok heti 5-ször, szóval jelenleg esélyem sincs valamiféle emberi életre. Csak kíváncsi voltam hogy "normális" emberek normális beosztásban dolgozva hogy csinálják.

2021. jún. 17. 14:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Én online ismerkedtem mindig ha nem volt lehetőségem személyesen

Munkában vagy utána otthon nyomkodtam a badoot és mindig sikerült valakivel komolyabban megismerkednem

2021. jún. 17. 14:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Munka közben is meglehet oldani. Akivel flow az egész, mind1 mikor irtok. Akivel szenvedés, szintén mind1. Előbbit keresd ráfeszülés nélkül.
2021. jún. 17. 14:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2021. jún. 17. 16:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Fellapoztam az onternetet, aztán írogattam fűnek-fának
2021. jún. 17. 20:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Lényegében sehogy. Napi 10 órát visz el a munka összvissz utazással együtt, munka után edzeni megyek, vasárnap pedig a háztartást viszem. Online appokon, Tinderen szoktam nézelődni max hétköznap esténként, és van egy szabad szombai napom amikor tudok randizni is. kb ennyi :D
2022. nov. 30. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!