Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan sikerül időt kerítenetek ismerkedésre munka stb. mellett?
Úgy hogy nem dolgozom, mert 50 féle mentális bajom van. Sütésbe segítek be családnak hétvégente + kis online munka. Segélyem és nyugdíjam is van. (Irigykedjetek, nagyon jó itthon kuksolni, és mikor jön a hoppáré, akkor szenvedni napokat sokszor. Álomélet. 😕)
De pont ezért nem is ismerkedek párkapcsolati célokkal, mert nem rángatnék bele senkit a bajaimba. Pár alkalmi kijut, szexkapcsolatban vagyok 2 pasival.
Egyszer belementem egy kényszeres kapcsolatba (nem én akartam), de nem lett jó vége pár év múlva.
Nagyon jól nézek ki, de cserébe hajít a kabin. Ez van. Én elfogadtam magamat.
"Hát, sok konkrétumot nem írtál"
Én konkrétan éjszakázok heti 5-ször, szóval jelenleg esélyem sincs valamiféle emberi életre. Csak kíváncsi voltam hogy "normális" emberek normális beosztásban dolgozva hogy csinálják.
Én online ismerkedtem mindig ha nem volt lehetőségem személyesen
Munkában vagy utána otthon nyomkodtam a badoot és mindig sikerült valakivel komolyabban megismerkednem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!