Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 évesek, Nektek hogy van időtök suli/munka mellett ismerkedéssel foglalkozni?
Figyelt kérdés
2021. máj. 4. 20:38
1/8 anonim válasza:
:) hogy nélkül.Másnak 2 3 gyereke ,háztartása ,munkája van. Aki suli mellett ,esetleg suliban nem tud ismerkedni az akkor sem tudna ,ha nem járna iskolába.
2/8 anonim válasza:
Időm lenne, csak kedvem nincs hozzá. Pár éven keresztül annyit pasiztam, hogy jelenleg nem tud érdekelni senki🤣
24N
3/8 anonim válasza:
Nincs kivel, ahogy eddig sem volt.
4/8 anonim válasza:
Fix 8 órás irodai munka mellett van.
N25
6/8 anonim válasza:
Időm lenne (csak egyetemre járok, nem dolgozom mellette) de lelkierőm nincs rá. Esténként sokkal szívesebben nézek sorozatot vagy beszélgetek a családdal, vagy csinálom a himzésem, minthogy végtelen köröket rójak a társalgásban. (Ami mindig ugyanaz, életkor, lakhely, suli, munka, társkeresés célja, stb stb.)
Igazság szerint magát a 3D randizást sem élvezem, úgyhogy az se motivál.
Ha meg már olyanra kényszerítem magam amit nem élvezek, akkor legyen hasznos, úgyhogy akkor már inkább tanulok abban az időben.
7/8 anonim válasza:
Szánj magadra és az ismerkedésre időt.Megéri :))
8/8 anonim válasza:
Én nehéz szakra jártam, de amikor 30 körül beindult nagyon a munka, akkor visszasírtam azt az időszakot, mert már nagyon nehéz volt a párkeresés, időben és energiában egyaránt. 18-25 éves korom között végig egyetemre jártam, mellette élsportoltam és bocsi, de ebbe bele kell hogy férjen a folyamatos randizás, főleg hogy annyira készen ott van minden a szemed előtt. Egyetemi bulik, campuson való ismerkedés, sport, stb felsorolni is nehéz a lehetőségeidet. Én sikeres voltam a lányoknál, nagyjából havonta volt új barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!