Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan nem bir a baratnoje?

Figyelt kérdés
Van egy haverom akivel egy eve volt koztunk egy 7 honapos baratsag extrakkal. Rajottunk mar akkor hogy mi inkabb siman baratok maradunk. Par honapig nem talalkoztunk hogy mindneki lezarja magaban a dolgot. Azota nagyon jo a kapcsolatunk es nem volt koztunk semmi es senki reszerol nem is lett volna. Lett egy baratnoje akinek elmeselte (nem vagom en se miert) hogy koztunk regen volt valami es azota nagyon nem bir a csaj... Nagyon nem ertem, mert 1 eve volt es azota eszunkbe sem jutna.
2022. nov. 26. 18:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
82%

Nyilván jogos. Mondom ezt úgy, hogy van olyan exem, akivel barátok maradtunk. Viszont az egyik első dolog, amit tisztáztam vele, miután barátok lettünk, hogy ha a jövendőbeli párját zavarja a barátságunk, akkor természetesen mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül szakítsuk meg a kapcsolatot kettőnk között. Semmi értelme nincs kakaskodni nekem exként az aktuális barátnőjével szemben, akivel boldog kapcsolatban lehetne. Mármint számomra ez abszurd, és értelmetlen rivalizálás valakiért, akit nem akarok olyan szorosan magam mellett, mint a férjemet.

És mondhatod, hogy ti nem voltatok hivatalosan együtt, az lényegtelen. Mi is barátok voltunk, megpróbáltuk a kapcsolatot, nem ment, békésen elváltunk és csak évekkel később alakult ki baráti kapcsolat a közös társaság miatt. De ha valaki a barátod, akkor azt akarod, hogy boldog legyen, és benne van a pakliban, hogy egy ilyen helyzetben ez úgy lehetséges, ha te nem vagy a képben.

2022. nov. 26. 19:48
 22/26 anonim ***** válasza:
87%
Ha őt zavarja, akkor zavarja. Nem mindenkinek sima ügy, hogy a párja tartja a kapcsolatot a volt szeretőjevel. Jogos, hogy a haverod elmondta ezt a barátnőjenek. Ez így korrekt. Ilyenkor illik hátrébb lépni, bármilyen fájdalmas is. Lepontozást vállalva leírom, hogy engem is zavarna az ilyen kapcsolat. Valaki vagy barát, vagy szerető.
2022. nov. 26. 23:56
 23/26 anonim ***** válasza:
80%
Jogos, szállj ki a képből
2022. nov. 27. 01:22
 24/26 anonim ***** válasza:
83%
Hagyd békén őket
2022. nov. 27. 02:21
 25/26 anonim ***** válasza:
53%

Ugye tudod, hogy barátnő (párkapcsolat) általában előrébb van mint a dugópajti vagy a haverok.

A srác korrekt volt, keress más havert. Azért mondta el neki, mert vele komolyan gondolja.

2022. nov. 27. 09:21
 26/26 anonim ***** válasza:
11%
Egyáltalán nem jogosan. A helyedben én el is tüntetném a ribit. ;)
2022. nov. 27. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!