Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a megalománia a legtöbb nőnèl, hogy ha lát baratnojenel egy jobb butort, egy szebb furdoszobat, vagy barmit, akkor azonnal a pasinak rendeznie kell szakembert, vagy uj butort kell vennie?
nem unod meg ezeket a kerdeseket?!
1. nem, nem minden no ilyen, biztos van 100-bol 1-2, de eze alapjan csak az ostobak vonnak le messzemeno kovetkezteteseket.
2. nem igaz, hogy 5/4- szer a pasi keres jobban. ilyen fas zsagokat honnan szedsz?! es ha jobban is keres, honnan veszed, h nem ano fizeti? igy belelatsz idegenek eletebe, kasszajaba?!
3. es ha igy is van, ez neked miert faj?!! mi kozod hozza? undorito ez a masok penztarcajaban vajo turkalas. majd ha a sajat nod csinlaja ezt, akkor gyere hisztizni.. ja, hogy az nincs es nem is lesz?!
Attól még, hogy neked ez az egy tapasztalatod van, nem azt jelenti, hogy az összes nő ilyen, hanem azt, hogy rossz (volt) a parkapcsolatod.
Beszéld meg ezt az asszonnyal, ne gyakorikérdéseken várj megerősítést.
Sose tapasztaltam még ilyet, bár a barátnőimmel elég eltérő ízléseink vannak, szóval hiába van jól berendezett otthonuk, nekem nem kellene ugyanaz a saját otthonomba.
Vagy rossz körökben mozogsz, vagy erősen általánosítasz és egyik sem jó.
A párommal általában közösen választjuk és fizetjük ki a bútorainkat, hiszen mindketten ugyanúgy használjuk őket, valamint a fizetésünk is kb megegyező (ezt a 5/4-es statisztikát elképzelni nem tudom, honnan szedted). Nem is emlékszem olyanra, hogy csak az egyikünk vett valamit, pláne a másik jóváhagyása nélkül.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!