Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pszichopata lennék? Ezért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszichopata lennék? Ezért nem volt még nőm?

Figyelt kérdés

Néha úgy érzem, hogy ha nagy hatalmam lenne, az összes, számomra unszimpatikus embert keresztre feszíttetném.

Nem gondolom ezt teljesen komolyan, csak néhány perc erejéig. A túllángoló érzelmek vakítanak el. Máskor pedig erőteljes szeretet-hullám lesz úrrá rajtam, olyankor majdnem könnyezni kezdek, és nem értem meg az érzést, hogy miért voltam képes oly gyakran gyűlölködni.

Nincsenek velem hasonló korú barátaim sem, csak néhány, 40-50 éves emberrel vagyok jóban.

Érdeklődési köreim sem a megszokottak. Művészlelkűnek is neveztek már, jó pár alkalommal. Szellemileg a múltban élek, főként az ókorban.

A közeli ismerőseim jó lelkűnek, de kissé betegesnek tartanak.

Rengeteg pszichológusnál, pszichiáternél jártam már, sok mindent mondtak rám, (autizmus, skizofrénia, kényszerbetegség,...) próbáltak kezelni is, de semmi nem használt. Igaz, még senki sem nevezett pszichopatának, csak néha magam tartom annak.

[link]

2015. febr. 23. 23:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Furi vagy...
2015. febr. 23. 23:55
 2/27 anonim ***** válasza:
Nekem bejössz. :*
2015. febr. 23. 23:57
 3/27 anonim ***** válasza:
Attól nem leszel pszichopata hogy gyilkolni akarsz. :3
2015. febr. 23. 23:58
 4/27 Missi_Key ***** válasza:
hát sztem nagyon nem vagy pszichopata....
2015. febr. 23. 23:59
 5/27 anonim ***** válasza:
Keress rá a "pszichopata" szó jelentésére és a leírtak alapján megfogod érteni, miért nem hívtak annak.
2015. febr. 24. 00:00
 6/27 A kérdező kommentje:

Foxie

Valójában nem akarok gyilkolni, csak gondolatban. Az érzelmek elvakítanak, mint írtam.

2015. febr. 24. 00:01
 7/27 anonim ***** válasza:
nézd, ha rengeteg pszichológusnál, pszichiáternél jártál, és mindegyik talált valami problémát, akkor sanszos, hogy van probléma. ha megöletnél embereket, akkor komoly gond van, ez már a legalja az ösztöni viselkedésnek, ennél már az emberiség előrébb tart, hogy bárki, aki csúnyát mond rád, ki akard végeztetni. ahogy te is írod, még az ókorban élsz, és ebből a szempontból ez igaz is. két út van előtted: vagy hagyod magadon elhatalmasodni ezt az érzést, és 10 éven belül meg is ölsz valakit, majd börtönben rohadsz meg, ahol még betegebbé válsz pszichésen, vagy belátod, hogy problémád van, és szakemberhez fordulsz, hogy próbáljon meg segíteni.
2015. febr. 24. 00:03
 8/27 A kérdező kommentje:

00:03

Félreértettél, nem akarok senkit sem megölteni, csak gondolatban néha.

Azért írtam az ókort, mert odavagyok azért a korszakért, és tisztelettel gondolok az akkor élt emberekre.

2015. febr. 24. 00:07
 9/27 anonim ***** válasza:
1. Én is szívesen belefojtanék néhány aljas férget egy kanál vízbe. 2. Olykor teljesen lelketlen, máskor meg egy érzelmektől túlfűtött nyálgép vagyok. 3. A saját korosztályomat utálom, rendszerint a bőven 40 év fölöttiek társaságát szeretem. 4. Nekem is vannak fura elfoglaltságaim, hobbijaim. 5. Szeretek nosztalgiázni, és a múltat megváltoztatva elgondolkodni a "mi történt volna, ha" történeteken. Mégsem érzem magam pszichopatának. Ismerek egy-két beteges pszichopatát, ők egyáltalán nem olyanok, mint én.
2015. febr. 24. 00:10
 10/27 anonim válasza:
Tudom, hogy nem akarsz senkit sem bántani. Nem kell bizonygatnod. Én is szoktam utálni embereket. Megértem, hogy eleged van ebből a mocskos korból.
2015. febr. 24. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!