Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichopata lennék? Ezért nem volt még nőm?
Néha úgy érzem, hogy ha nagy hatalmam lenne, az összes, számomra unszimpatikus embert keresztre feszíttetném.
Nem gondolom ezt teljesen komolyan, csak néhány perc erejéig. A túllángoló érzelmek vakítanak el. Máskor pedig erőteljes szeretet-hullám lesz úrrá rajtam, olyankor majdnem könnyezni kezdek, és nem értem meg az érzést, hogy miért voltam képes oly gyakran gyűlölködni.
Nincsenek velem hasonló korú barátaim sem, csak néhány, 40-50 éves emberrel vagyok jóban.
Érdeklődési köreim sem a megszokottak. Művészlelkűnek is neveztek már, jó pár alkalommal. Szellemileg a múltban élek, főként az ókorban.
A közeli ismerőseim jó lelkűnek, de kissé betegesnek tartanak.
Rengeteg pszichológusnál, pszichiáternél jártam már, sok mindent mondtak rám, (autizmus, skizofrénia, kényszerbetegség,...) próbáltak kezelni is, de semmi nem használt. Igaz, még senki sem nevezett pszichopatának, csak néha magam tartom annak.
Foxie
Valójában nem akarok gyilkolni, csak gondolatban. Az érzelmek elvakítanak, mint írtam.
00:03
Félreértettél, nem akarok senkit sem megölteni, csak gondolatban néha.
Azért írtam az ókort, mert odavagyok azért a korszakért, és tisztelettel gondolok az akkor élt emberekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!