Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichopata lennék? Ezért nem volt még nőm?
Néha úgy érzem, hogy ha nagy hatalmam lenne, az összes, számomra unszimpatikus embert keresztre feszíttetném.
Nem gondolom ezt teljesen komolyan, csak néhány perc erejéig. A túllángoló érzelmek vakítanak el. Máskor pedig erőteljes szeretet-hullám lesz úrrá rajtam, olyankor majdnem könnyezni kezdek, és nem értem meg az érzést, hogy miért voltam képes oly gyakran gyűlölködni.
Nincsenek velem hasonló korú barátaim sem, csak néhány, 40-50 éves emberrel vagyok jóban.
Érdeklődési köreim sem a megszokottak. Művészlelkűnek is neveztek már, jó pár alkalommal. Szellemileg a múltban élek, főként az ókorban.
A közeli ismerőseim jó lelkűnek, de kissé betegesnek tartanak.
Rengeteg pszichológusnál, pszichiáternél jártam már, sok mindent mondtak rám, (autizmus, skizofrénia, kényszerbetegség,...) próbáltak kezelni is, de semmi nem használt. Igaz, még senki sem nevezett pszichopatának, csak néha magam tartom annak.
Szerintem te egy másik emberi minőséget reprezentálsz.
Egyesek talán Istenkomplexusnak neveznék, de talán egy másik szintbe transzcendentálódtál. Egy korba születtél, ahol már véget ért a caesarok kora, nincsenek királyok és hadvezérek, számodra ez rossz kor. Egyáltalán nem vagy capite usque ad calcem pszichopata. Veled idősebbekkel barátkozol, hiszen ahogy szól a szentencia: bove maiore discat arare minor. A pszichiáterek meg csak adják a kapudrog benzodiazepineket (nem az óegyiptomiak által is ismert marihuána a kapudrog), tisztelet a kivételeknek. Egyszerűen eleged van ebből a korból, vágysz egy olyan korba, ahol még nem volt ennyi agymosott buta, nem voltak gonosz hátba támadók sem, O tempora, o mores! Engem is érdekel az ókor, amikor voltak még túl sok tudást birtoklók. Bár engem még a te korod előtti kor foglalkoztat, amikor még egy nép élt Európában, egy nép melytől a civilizáció java származik:
https://www.youtube.com/watch?v=XtMgkmIETzk
https://www.youtube.com/watch?v=XOwioKUxpII
Talán azért nem volt még nőd, mert ez számodra túl emberies dolog, talán te nem is a legtöbb emberrel egy gondolkodási síkban gondolkodsz, máshogy látod a világot.
Néha még a legnagyobb "egyéniségek", narkósok, beteg hülyék, idióták, állatoknak is van "csajuk", ez nem ettől függ ide más kell, egy olyan faktor aminek a hiánya egy egészen furcsa, kívülálló emberek individualitása.
00:40/41
Valóban elegem van ebből a korból, és néha (ritkán) talán úgy érzem, hogy tényleg "Istenkomplexusom" van, de nem csak a római korszak érdekel, viszont mostanában az áll közel hozzám. Egy időben teljesen odavoltam a keltákért, egy másik időszakban pedig "Nimród király, és népe" érdekelt, vagyis a sumérok/asszírok. Mostanában is az összes felsorolt iránt érzek "szimpátiát", csak nem olyan nagy mértékben, mint mondjuk 2012-ben.
Jellemző rám, hogy kevés az önbizalmam.
A csillagjegyem bika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!