Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan nem bir a baratnoje?

Figyelt kérdés
Van egy haverom akivel egy eve volt koztunk egy 7 honapos baratsag extrakkal. Rajottunk mar akkor hogy mi inkabb siman baratok maradunk. Par honapig nem talalkoztunk hogy mindneki lezarja magaban a dolgot. Azota nagyon jo a kapcsolatunk es nem volt koztunk semmi es senki reszerol nem is lett volna. Lett egy baratnoje akinek elmeselte (nem vagom en se miert) hogy koztunk regen volt valami es azota nagyon nem bir a csaj... Nagyon nem ertem, mert 1 eve volt es azota eszunkbe sem jutna.
2022. nov. 26. 18:53
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Oke de mi egyutt se voltunk. Sosem voltunk szerelmesek egymasba. Mar abszolut nem ugy gondolunk egymasra
2022. nov. 26. 19:14
 12/26 anonim ***** válasza:
78%
Én sem akarnám hogy a párom azzal barátkozzon akibe régen a farkát parkolta.
2022. nov. 26. 19:19
 13/26 anonim ***** válasza:
86%

Akkor mi a f@szt foglalkozol vele? Miért nem haverkodsz mással?

Csak képzeld a párja helyébe magad, neked tetszene?

2022. nov. 26. 19:19
 14/26 anonim ***** válasza:
62%

Épp ezért írtam, hogy semmi oka nincs feltekenykedni, főleg azért mert a pasi elmondta neki, nem titkolta, hogy később ne legyen belőle galiba.

Ha olyan esetben derülne ki, mint hogy titkolozott volna előtte még akkor sem kellene, hogy rajtad csattanjon az ostor, hiszen neked már nincs vele szexuális együttlét.

2022. nov. 26. 19:20
 15/26 anonim ***** válasza:
91%
En nem jarnek tobbet ilyen "jaj volt koztunk valami regen de mar csak barat" kapcsolatot apolo pasival. A vege sosem jo, tapasztalat
2022. nov. 26. 19:22
 16/26 anonim ***** válasza:
40%
A lány kötödik pasihoz, akiben egyszer benne volt a férfi, az mindig kötödni fog ahhoz
2022. nov. 26. 19:23
 17/26 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező! Minek provokálni? Evidens, nem barátkozunk olyannal akivel b@sztunk. Magad miatt, miatta, illetve a lány miatt. Halál ciki, hogy ezt valaki is helyesnek gondolja.
2022. nov. 26. 19:24
 18/26 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem jogos, én sem szeretném, hogy a barátom miután már velem van, továbbra is kapcsolatot ápoljon a volt dugòkoma havernőjével. Szerintem neked sem esne jòl fordított esetben.
2022. nov. 26. 19:26
 19/26 anonim ***** válasza:
89%
Nem örülnék én sem. Igaza van a lánynak. Annyi pasi van akivel még barátkozhatsz. Keress egy másikat.
2022. nov. 26. 19:27
 20/26 anonim ***** válasza:
77%

Eleve nem szoktam összejárni dugni a haverjaimmal. Egyik barátommal/haverommsal se szexeltünk.. Már itt erősen bele kell élnem magam.

Mellesleg jogos, nyilván. Miért, tán örülnie kéne, hogy most ahányszor meglát, eszébe jut, hogy téged reszelgetett haver címszó alatt, míg nemjött jobb?

Saját tapasztalat: én a barétnő szerepében voltam, engem pl nem zavart az elején, mert nem vettem még komolyan a kapcsolatot. Nem érdekelt, kivel dugott előttem, és féltékeny sem voltam. Aztán a lány dugópajti volt az, aki őrült féltékeny lett, mikor először bemutattak a társaságban és jó nagy hisztit levágott és ment részéről a parasztkodás.. Égő volt, és nem nekem.

Alapvetően már nekem sem tetszene egy ilyen szitu, és ez a normális. Eleve távol állnak tőlem ezek a haverom dugom emberek is.. Mondjuk a srácok eleve eltávolodnak a jobb nincs alapon lévő dugópajtiktól, ha komoly párkapcsolatba lépnek. Egyébként azt nem értem, neked miért nem egyértelmű, hogy nyilván nem tetszik, fordított esetben pont te lennél az első, aki sivítana és verné magát, ahogy az én esetemben lévő csaj is.. Khm.

2022. nov. 26. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!