Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srac aki megkerdezte hogy leszek e a baratnoje,nem tudom mit csinaljak. Nagyon normalis,kedves,aranyos,de kinezetileg nem tetszik Ti voltatok mar igy? Mit csinaljak?
en is igy szoktam csajozni: odamegyek random sunakhoz, es megkerdezem mindtol lesz-e a baratnom, eddig csak 1x sikerult:)
ha nem tetszik, megis mi a nathas takonyert jarnal vele?
#3as a férfiaknak meg a nők 20 százaléka tetszik csak, az insta influenszerek például.
Ez hazugság. Erről nincs tanulmány, de a nőkről s a 20%-ról egyetemi tanulmányok vannak, nézd meg. Azért is hazugság, mert a férfiak szinte bármilyen elfogadható nőre ráírnak, bepróbálkoznak náluk. Nők meg csak a jópasinak írnak vissza.
kinézetileg? Lehet baromi jó a lelke, együtt lennétek évekig és szeretni is tudnád, de ezen vagy leakadva?
Hány éves vagy? 13?
Remélem nem vagytok többek 14-nél, mert hát...haggyuk.
Egyébként senki ne jöjjön össze olyannal, aki nem tetszik neki külsőre!
Magaddal szemben, és a másikkal szemben is tiszteletlenség.
#6os szerinted nem gáz ha mindenkire rairsz akinek lyuk van a lába között?
Amúgy meg arról amit én írtam gyakorikerdesek tanulmány van. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!