Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes várni a nagy Ő-re, vagy inkább udvaroljak annak aki tetszik és tegyem őt a nagy Ő-vé?
Az a helyzet, hogy elég sokáig vártam, hogy majd lesz egy lány akinél úgy érzem, hogy ő az igazi. De nem volt ilyen. 1-2 hiba mindenkiben van.
Most van egy lány aki jól néz ki, de nem mondom, hogy irtó gyönyörű. Olyan 10-ből 8 pontos.
Jó ötlet szerintetek összejönni vele, és megpróbálni őt a nagy Ő-vé "varázsolni"?
Radnik, udvarlás, kalandok, együtt töltőtt programot és idő által?
A "gond" az, hogy nem igazán jártam mostanában senkivel.
Aki nem jött be 100%-ig attól nem is akartam semmit.
+ Most már nagyon komoly kapcsolatot akarok. Nem tini kalandot.
Gondolom te 10-ből 20 as pasi vagy!
Ha mindig azt fogod nézni, hogy kiben mi a hiba és, ha minden apró hibát észre veszel és azt keresed akkor ki kell, hogy ábrándítsalak! Mert szerelembe esni nem attól fogsz, hogy valaki épp sovány, épp telt, van egy anyajegy az orrán, van egy pattanása, és stb és stb... Ez az elkorcsosult világ amiben a férfiak többsége lekezeli a nőket hát szörnyű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!