Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Legyen egy hobbid!" tanácsolják a férfiaknak társkeresés során. De lányok, nektek milyen hobbik jönnek be?
Úgy láttam, elég szűk a keresztmetszet azon hobbik tekintetében, ami a csajokat érdekli. Egy ismerősöm asztrofotózik pl., érdekes tevékenység, nem olcsó, vagyis aki űzi, egzisztenciálisan is rendben van, és marha látványos a végeredménye. De egy csajt nem tudott még elvinni egy éjszakai tejútlesre, mert hideg van, minek kimenni a semmi közepére, stb.
De az extrém sport túl veszélyes, a game-elés túl uncsi, és így tovább... Még az a legjobb, ha a pasasnak van egy drága autója vagy motorja, amivel hétvégén csapatja az utakon, mert a csaj olyankor legalább szemforgatva mondhatja félig panaszkodva, félig dicsekedve, hogy "jaaaj, a Béla vett egy olyan NAGYON DRÁGA autót, én mindig mondom neki, hogy ne száguldozzon azzal a sportkocsival, de hát..."
Úgyhogy szinte csak az utazás marad, mint kompatibilis hobbi (persze ne egy norvég fjordba vagy Nyugat-Szaharába).
"Egy ismerősöm asztrofotózik"
Ez pl. számomra érdekesen hangzik. Igen, simán kimennék éjszaka tejútlesésre. Emellett nagyon érdekel a csillagászat, csak nem voltam olyan erős fizikából és matekból, hogy erre a pályára menjek.
Amúgy persze, ez egyénfüggő, mert nem árt, ha hasonló az érdeklődés. Én nem szeretem az extrém sportokat, de más igen.
"Úgyhogy szinte csak az utazás marad"
Én pl. nem tudok messzebbre és hosszabb időre utazni, így akinek ez a hobbija, az nálam alapból kiesik.
Ellenben zenélek, így az eleve egy pozitívum a másikban, hogyha ő is (no, nem úgy, ha van egy három akkordos bandája, hanem egy kicsit igényesebb és magasabb szinten).
A legtöbb nőnek nincs hobbija nyugi..
Csak elvárás, hogy neked legyen valami izgalmas, hogy bele tudd szőni Őt is és villogjon, hogy neki mégis van, meg mennyi van.
(A mennyi van alatt az előző párjai hobbijait értem, amiről csinált 2 képet és felrakta facere/instára, de kb fingja sincs, hogy éppen mit csinált ott).
Sok a zenész csaj biztosan tudsz majd találni 1et.
Nekem pl tök érdekes az asztrofotózás is meg a gaming is. (Asztrofotóhoz megjegyezném, hogy egy idegennel én se mennék ki az erdőbe éjszaka)
Amúgy szeretek társasozni, kanapén punnyadni, bicajozni, túrázni, fotózni, olvasni, kertészkedni, barkácsolni, koncertre járni, videojátékozni, stb.
A motorozás nekem pl kitáró ok, túl veszélyesnek tartom, nincs kedvem 24/7 azon stresszelni hogy mikor marad ott. 🤷♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!