Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Legyen egy hobbid!" tanácsolják a férfiaknak társkeresés során. De lányok, nektek milyen hobbik jönnek be?
Úgy láttam, elég szűk a keresztmetszet azon hobbik tekintetében, ami a csajokat érdekli. Egy ismerősöm asztrofotózik pl., érdekes tevékenység, nem olcsó, vagyis aki űzi, egzisztenciálisan is rendben van, és marha látványos a végeredménye. De egy csajt nem tudott még elvinni egy éjszakai tejútlesre, mert hideg van, minek kimenni a semmi közepére, stb.
De az extrém sport túl veszélyes, a game-elés túl uncsi, és így tovább... Még az a legjobb, ha a pasasnak van egy drága autója vagy motorja, amivel hétvégén csapatja az utakon, mert a csaj olyankor legalább szemforgatva mondhatja félig panaszkodva, félig dicsekedve, hogy "jaaaj, a Béla vett egy olyan NAGYON DRÁGA autót, én mindig mondom neki, hogy ne száguldozzon azzal a sportkocsival, de hát..."
Úgyhogy szinte csak az utazás marad, mint kompatibilis hobbi (persze ne egy norvég fjordba vagy Nyugat-Szaharába).
meg 20evesen probaltam egy ket hobbit magamra eroltetni probaltam lovagolni zenelni uszni evezni turazni konytarbajarni:P, es kepes voltam utazgatni meg szetgyalogolni magam varosnezes cimen a csavom kedveert probaltam elhitetni magammal h hu de jo epuleteket nezni es imadok gyalogolni lol. szerencsere az utazos videoknak, mar ettol is full megcsomorlottem es max az azsia expresz maradt belole vmi.. ma mar max a kerteszkedes fele huzok a vegen meg lehet eler a kotogetes hobbi is. esetleg barkacsolas
szoval nincs hobbim es nem is varom el, a pasimnak sincs, fontosabb h sikeruljon fesztelenul(meztelenul:P beszelgetni a sraccal. de erre nincs recept most a hobbidrol max 2percet lehetne meselni mert ja kit erdekel mas hobbija foleg ilyen fius hobbik, engem nem:D jo egy elso randin az a 2 perc i aranyat er:D azert 1 szer de csak 1szer elmentem meccset nezni meg egyszer felultem motorozni ugyh a csillagnezest is kibirnam egyszer de ennyi. szerintem ne eroltesd a hobbit.mert eroltetett lesz:D bolcs
de azert probald ki a falmaszast hatha
Azért legyen hobbid, hogy ne rajtam lógj. Belevonni meg ne akarj minden áron.
Ha én el tudok menni 1-2 órát foglalkozni a hobbimmal tudj te is. Igazából ez lenne a lényeg.
Az asztro fotózásba ne akarj bele vonni, mert az a TE hobbid. Cserébe én se foglak megkérni hogy állj nekem modellt egy 2 órás rajznál vagy gyere el velem lefutni a maratont.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!