Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, miért tűntök el szó nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, miért tűntök el szó nélkül?

Figyelt kérdés

Ha valakivel elkezdtek beszélgetni, pár üzenetváltás után miért tűntök el?

Például egy társkeresőn kölcsönösen "tetszik"-et nyomtok egymás profiljára, ezt követően a férfi rátok ír. Van olyan nő, aki a férfi köszönésére sem reagál már, és van olyan is, aki bár visszaköszön, de a férfi következő üzenetére már nem ír semmit, meg sem nézi. És akad olyan is, akivel több üzenetváltás is megvalósul, már a találkozót szervezné a férfi, majd egyszer csak hopp, szó nélkül nincs több válasz a nőtől. És legtöbb esetben a férfi már el sem éri a nőt, mert az le is tiltotta őt.

Mivel tudjátok ezt magyarázni? Őszintén szeretném megérteni.

Ha nem jön be a férfi, egyszerűen meg lehet ezt írni neki.

(Nő vagyok, egy férfi ismerősöm próbál párt találni, és a múltkor kérdeztem, hogy hogy megy neki. Megkértem, hogy mutassa meg a beszélgetéseket, amikben a férfi szerintem semmi rosszat nem írt, amiért ezt érdemelte volna. Érdeklődő volt, kedves, tisztelettudó. Szóval nőként nem értem, miért csináljátok ezt.)

2022. nov. 17. 18:46
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Elismerem, engem is küldtek már el csúnyán pasik, miután megmondtam, hogy ne haragudjanak, de nem érzem a közös hangot és nem szeretném folytatni a beszélgetést. De egy-két ilyen hülye miatt nem szívódnék fel csendben. Én azt bunkóságnak érezném. Ha megmondom őszintén, hogy nem, akkor utána szórhat rám bármiféle válogatott átkokat, nem fog érdekelni, mert nyugodt lesz a lelkiismeretem.

De vannak olyan srácok, akik normálisan tudják kezelni a visszautasítást, és nem kezdenek el gyerekeskedni. Egy ilyen srácot pedig nagyon mélyre tud nyomni egy ghostingolás.

Úgyhogy kérlek, ne viselkedjetek minden férfival úgy, mint azzal, akivel már volt rossz tapasztalatotok. Ahogy mi nők, úgy ők férfiak sem egyformák.

2022. nov. 17. 20:17
 12/26 anonim ***** válasza:
én ált azt tapasztalom, hogy a férfiak egyszercsak abbahagyják, főleg ha el sem hívnak, úgy nehéz heteken vagy akár egy héten keresztül fenntartani a 'lángot', én meg nem akarok senkit sem üldözni, nem akarok én a vadász lenni
2022. nov. 17. 20:22
 13/26 anonim ***** válasza:
85%
#11: Ez igaz, amúgy nekem is voltak nagyon rossz tapasztalataim az ismerkedés terén, pl. társkeresőn megjelöltem egy nőt, ő visszajelölt, de az üzenetemre már nem válaszolt. Akkor minek jelöl vissza? Vagy volt, aki fanyalgott a külsőmön. Ha nem tetszem neki, azt megértem, de ne fanyalogjon. Sokan tényleg szó nélkül eltűnnek, hiába próbálok normális, türelmes, érdeklődő lenni. Elkezdünk beszélgetni, jobb esetben ő is érdeklődő, aztán egyik napról a másikra szó nélkül eltűnik. Én meg gondolkodjak azon, hogy vajon baja esett-e, vagy megbántottam-e valamivel, vagy egyszerűen csak 180 fokot fordult a gondolkodása, és már nem érdeklem. Ha a nőknek lehetnek mindenféle elvárásaik, akkor nekem is lehet olyan, hogy legalább közöljék, hogy vége, ha már egyszer én is normális és tisztességes vagyok velük. Ezen az alapon akkor én is kapásból feltételezhetném bármelyik nőről, hogy úgyis hazudni fog, vagy hogy úgyis lelép...
2022. nov. 17. 20:27
 14/26 anonim ***** válasza:
82%
Csak nekem van olyan érzésem, hogy a kérdező valójában férfi? Minden nő tudja, hogy miért szívódunk fel szó nélkül, tapasztalat.
2022. nov. 17. 21:00
 15/26 anonim ***** válasza:
88%
#14: Abszolút egyetértek, szerintem is nőnek adja ki magát férfiként, hogy "túljárva az eszünkön" jobban megnyíljunk itt neki, "mi nők, egymás között", csak arra nem gondol, hogy átlátunk a szitán.
2022. nov. 17. 21:07
 16/26 A kérdező kommentje:

Aki nem hiszi el, hogy nő vagyok, az bátran írjon privátot, és bebizonyítom. De köszönöm a bizalmat. 😃

És attól, hogy nő vagyok, még nem értem, hogy más nők miért nem tisztelik annyira a férfit, akivel elvileg ismerkedni akartak, hogy legalább elköszönjenek.

Nő és nő között is van különbség... Nem szeretem az általánosításokat.

Privátokra leghamarabb holnap délután tudok válaszolni, mivel nem gyakorin élek, csak szabadidőmben nézek fel ide. Köszönöm a hasznos és őszinte válaszokat!

2022. nov. 17. 21:32
 17/26 A kérdező kommentje:

14 és 15:

Sajnálom, hogy így gondolkodtok. Nem kellene ennyire rosszindulatúnak lennetek.

Egyébként férfiakkal jobban kijövök, és nem gondolom, hogy "mi nők egymás között" jobban megnyílnánk egymásnak. Vannak barátnőim, van, amit velük beszélek meg, de vannak férfi barátaim is, és sok dolgot velük tudok jobban megbeszélni.

2022. nov. 17. 21:36
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl. komoly lelki sebet okozott az, amikor egy-egy olyan illető tűnt el, akivel komolyan el tudtunk beszélgetni, jó értelemben véve vitatkozhattunk, mert úgy éreztem, hogy végre találtam egy különleges nőt, aki nem csak tőmondatokban reagál, és akivel meg tudjuk érteni egymást, még ha nem is mindenben azonos a véleményünk. Sosem értem, miért tűnnek el az emberek. Ha unalmas vagyok, akkor miért beszélgetnek velem, miért érdeklődnek? Ha társkeresőn megjelölök valakit, és az illető visszajelöl, akkor miért nem válaszol egy normális hangvételű üzenetre? Ráadásul nekem - mivel nem vagyok gondolatolvasó - honnan kellene tudnom, hogy valaki azért nem ír vissza egy hosszasabb beszélgetésben, mert megismert valaki mást, vagy mert csak unaloműzőnek használt, vagy mert mondjuk beteg lett? Engem is alázott már meg nő elég durván, most akkor én is legyek ilyen az összes nővel, és feltételezzem mindegyikükről, hogy tahó? Vagy a nem normális nők miatt büntessem a normális nőket is azzal, hogy lógva hagyom őket egy beszélgetés során, csak mert úgy gondolom, hogy ők is bunkózni fognak, ha kezdeményezek?
2022. nov. 17. 22:03
 19/26 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a lányt nem fogta meg. Azért már az első pár mondatból is érződik, hogy van-e összhang vagy sem. Ilyenkor lehet úgy érezheti a lány, hogy meg csak egy idegen akit egyáltalán nem ismer, semennyire nem kötődik hozzá, nem keltette fel az érdeklődését, ezért nem fáj annyira, ha eltűnik.
2022. nov. 17. 22:25
 20/26 anonim ***** válasza:
12. Volt hogy hívtam , és kb mint ha átugrotta volna azt a részt . Akinek volt par nővel már dolga , hosszabb és rövidebb távon is azt azért nehéz megvezetni , és bizonyos kor felett a játszadozást sem szeretjük mert nem 15-22 éves kis fiúk vagyunk már.
2022. nov. 17. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!