Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért tűntök el szó nélkül?
Ha valakivel elkezdtek beszélgetni, pár üzenetváltás után miért tűntök el?
Például egy társkeresőn kölcsönösen "tetszik"-et nyomtok egymás profiljára, ezt követően a férfi rátok ír. Van olyan nő, aki a férfi köszönésére sem reagál már, és van olyan is, aki bár visszaköszön, de a férfi következő üzenetére már nem ír semmit, meg sem nézi. És akad olyan is, akivel több üzenetváltás is megvalósul, már a találkozót szervezné a férfi, majd egyszer csak hopp, szó nélkül nincs több válasz a nőtől. És legtöbb esetben a férfi már el sem éri a nőt, mert az le is tiltotta őt.
Mivel tudjátok ezt magyarázni? Őszintén szeretném megérteni.
Ha nem jön be a férfi, egyszerűen meg lehet ezt írni neki.
(Nő vagyok, egy férfi ismerősöm próbál párt találni, és a múltkor kérdeztem, hogy hogy megy neki. Megkértem, hogy mutassa meg a beszélgetéseket, amikben a férfi szerintem semmi rosszat nem írt, amiért ezt érdemelte volna. Érdeklődő volt, kedves, tisztelettudó. Szóval nőként nem értem, miért csináljátok ezt.)
hát igen, én nap min nap tapasztalom ezt, vagyishogy azért ez túlzás, mert annyiakat még egy szia erejéig se érdeklem :D
valószínűleg van vagy 10 olyan, akivel odáig eljut a beszélgetés, mint mondjuk velem és akkor van aki jobban érdekli, én, meg vélhetően még sokan mások, mennek a kukába, vagy az x. pozícióba, és ha üresedés van, akkor támad esély. De ez csak matematikailag létezik :D a valóságban nem esik meg sosem.
Vagy van akivel már jobban elbeszélget, ezért te felesleges vagy.
Vagy nyomulósnak vagy szarnak érzi a dumád
Vagy nem vagy neki szimpatikus
Friss szingliként úgy meg fogom válogatni kivel jöjjek össze hogy lesznek itt komoly kiesések :D
Van egy ideálom! Amiből én nem engedek!
Le lehet pontozni nyugodtan, de nem fél évre tervezek hogy bárki jó lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!