Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, miért tűntök el szó nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, miért tűntök el szó nélkül?

Figyelt kérdés

Ha valakivel elkezdtek beszélgetni, pár üzenetváltás után miért tűntök el?

Például egy társkeresőn kölcsönösen "tetszik"-et nyomtok egymás profiljára, ezt követően a férfi rátok ír. Van olyan nő, aki a férfi köszönésére sem reagál már, és van olyan is, aki bár visszaköszön, de a férfi következő üzenetére már nem ír semmit, meg sem nézi. És akad olyan is, akivel több üzenetváltás is megvalósul, már a találkozót szervezné a férfi, majd egyszer csak hopp, szó nélkül nincs több válasz a nőtől. És legtöbb esetben a férfi már el sem éri a nőt, mert az le is tiltotta őt.

Mivel tudjátok ezt magyarázni? Őszintén szeretném megérteni.

Ha nem jön be a férfi, egyszerűen meg lehet ezt írni neki.

(Nő vagyok, egy férfi ismerősöm próbál párt találni, és a múltkor kérdeztem, hogy hogy megy neki. Megkértem, hogy mutassa meg a beszélgetéseket, amikben a férfi szerintem semmi rosszat nem írt, amiért ezt érdemelte volna. Érdeklődő volt, kedves, tisztelettudó. Szóval nőként nem értem, miért csináljátok ezt.)

2022. nov. 17. 18:46
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
67%

hát igen, én nap min nap tapasztalom ezt, vagyishogy azért ez túlzás, mert annyiakat még egy szia erejéig se érdeklem :D

valószínűleg van vagy 10 olyan, akivel odáig eljut a beszélgetés, mint mondjuk velem és akkor van aki jobban érdekli, én, meg vélhetően még sokan mások, mennek a kukába, vagy az x. pozícióba, és ha üresedés van, akkor támad esély. De ez csak matematikailag létezik :D a valóságban nem esik meg sosem.

2022. nov. 17. 18:52
 2/26 anonim ***** válasza:
77%

Vagy van akivel már jobban elbeszélget, ezért te felesleges vagy.

Vagy nyomulósnak vagy szarnak érzi a dumád

Vagy nem vagy neki szimpatikus

Friss szingliként úgy meg fogom válogatni kivel jöjjek össze hogy lesznek itt komoly kiesések :D

Van egy ideálom! Amiből én nem engedek!

Le lehet pontozni nyugodtan, de nem fél évre tervezek hogy bárki jó lenne!

2022. nov. 17. 18:53
 3/26 anonim ***** válasza:
74%
Miért kellene megmagyaráznom bármit?
2022. nov. 17. 18:56
 4/26 anonim ***** válasza:
93%
Velem úgy volt, hogy sok matchem volt, ennek egy része írt is, több üzenetet kaptam egy nap. Mindenkinek megadtam az esélyt, visszaírtak az üzenetekre. De aztán jött jobb, érdekesebb és vele folytattam a beszélgetést. Jó párszor tapasztaltam, hogyha megmondom, hogy nem szeretnék ismerkedni, akkor lek.urváztak és megjósolták, hogy egyedül fogok meghalni, úgyhogy inkább nem mondtam semmit. Meg ott voltak azok, akiknek ha egy óráig nem írtam vissza elküldtek anyámba...
2022. nov. 17. 18:58
 5/26 anonim ***** válasza:
25%
#2 kérlek ne ijesztgess. Lesznek itt komoly kiesések???
2022. nov. 17. 19:01
 6/26 anonim ***** válasza:
27%
Úgy értettem, hogy ha pl rám ír 3 srác de 2 nem szimpi az már kiesett :D
2022. nov. 17. 19:10
 7/26 anonim ***** válasza:
14%
Ja értem. Ez mondjuk a lőtéri kutyát nem érdekli, de azért jó, hogy idefostad. Most már tudjuk, hogy te nem engedsz az ideálodból.
2022. nov. 17. 19:11
 8/26 anonim ***** válasza:
93%
Amikor még ismerkedtem, én is azért választottam egy idő után a csendben felszívódást, mert az elutasításra nagyon bunkó válaszokat kaptam, sokszor győzködést. A másik fél abból is le tudja vonni a következtetést, ha az ember nem ír, így nekem sem kellett plusz felesleges köröket futnom. Nyilván ez a kezdeti beszélgetésekre vonatkozik, amelyekben még nem kerültünk randiközeli állapotba. Komolyabb beszélgetés, vagy randi után el szoktam mindani őszintén, ha a másik nem az esetem mégsem (bár nem nagyon jutottam el eddig sok emberrel).
2022. nov. 17. 19:15
 9/26 anonim ***** válasza:
69%
Hm.. ilyen megnyilvánulásu pasinak esélye sem lenne mint te :)
2022. nov. 17. 19:17
 10/26 anonim ***** válasza:
0%
Minden addig jó a nőknek amig a munkahoz nem er a beszelgetes.. amikor nem latjak a dollar jeleket akkor eltunnek mint a kamfor.
2022. nov. 17. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!