Van itt olyan lány, akinek lenne kedve kép nélkül ismerkedni? 20/f
3. Ha 100-ból 1 eset zajlana így. De van az 100-ból 80 is.
4. A képkérésre menne ki az, ha azzal kezdem, hogy az elején nem kell kép?
Saját vélemény: szerintem ez nem fog működni. Már rengetegszer fordult elő, hogy anoníman jól elbeszélgettem nőkkel, összemelegedtünk aztán képet cseréltünk. Egy ilyen esetre kifejezetten emlékszem: küldtem képet magamról és helyesnek talált. Ő is küldött viszont. Túlzott elvárásaim nincsenek/nem voltak, ha egy nő átlagosan néz ki én beérem annyival. Viszont szegény csaj bűnronda volt.
Ilyen helyzetben már szinte pofátlanság elutasítani valakit és lehetetlenség anélkül, hogy ne okozz fájdalmat. Nem csak neki, de nekem is nagyon fájdalmas volt. Oly sokszor tapasztaltam ezt és ezért is kérek képet már a 2. vagy 3. üzenetet követően, hogy mindezt elkerüljük. Néha ez sem elég. Nemrég ismerkedtem egy nővel itt, akivel fotó alapján is bejöttünk egymásnak. Jól elbeszélgettünk, beleéltük magunkat dolgokba, majd a legvégén kinyögi, hogy 185 cm magas (ami kép alapján nem volt egyértelmű). Nos, ezért is tartom hülyeségnek a kép nélküli ismerkedést... de ha számodra nem fontos a külső, akkor hagyd figyelmen kívül az irományom és legyen sok szerencséd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!