Lenne kedve valakinek ismerkedni egy zárkózott, visszahúzódó lánnyal?
21 éves vagyok (októberben töltöm a 22-t). Tudnék írni magamról részletesen is, de úgy gondoltam, hogy most csak a két nagyon lényeges kritériumomat említeném meg így első körben, mégpedig, hogy kizárólag komoly párkapcsolatban gondolkodom, afféle lelki társ alapúra vágyom, még akkor is, ha tudom, hogy ilyet borzasztóan nehéz találni. A másik dolog pedig az, hogy gyermeket egyáltalán nem szeretnék majd a későbbiekben, 10 év múlva sem, semmikor, nem érzek ellenszenvet irántuk vagy ilyesmi, de nem vagyok az a beállítottságú ember, aki ezt be tudná vagy be akarná vállalni, itt szerintem különösen sokan megértik, átérzik ezt.
Ha valakinek van kedve, nyugodtan írjon, küldhet bemutatkozást is, úgy talán még könnyebb is lenne témát találni, de majd úgyis kiderül, hogy megvan-e az összhang vagy sem.
Őszintén, ez a két kritérium, vagy jellemző nekem is alapvető, eléggé zárkózott vagyok, és ha egy valami biztos ebben az életben, akkor az az, hogy nekem nem lesz gyerekem.
Ezen felül tudnék írni magamról én is oldalakat, de ha úgy van, úgyis eljutunk odáig, hogy ezekről beszéljünk.
25 /f
#8,
Megértem, ha azt mondod, ezt nem tudhatom, mit hoz a jövő
Oké.
De én tudom magamról, hogy rossz szülő lennék, nincs mit továbbadni a gyereknek. Nem is akarok mit.
És magamra vonatkoztatva egy szép mondást, attól, hogy felrakod a szart a polcra, ugyanúgy szar marad.
Értsd, hiába a hormonok, vagy a szerelem, attól én ugyanúgy nem válok képessé arra, hogy szülő, sőt jó szülő legyek.
Ezen felül meg soha nem érdekelt, soha nem találtam benne vonzót, nem volt meg az érzés, hogy igen, ezt szeretném én is.
Szóval lehet itt hormonokról, nagy fellángolásról beszélni, ez egy olyan dolog, amit az ember érez, és tudatában van.
Kb mintha egy saját neméhez vonzódó embernek mondanánk, hogy áh, majd jön valaki, aki miatt változol.
Nem fog. Ahogy esetemben sem, és sokak esetében sem fog jönni senki és semmi.
Nem véletlen szűr a kérdező sem, hogy emiatt ne legyen konfliktus.
Szerintem teljesen logikus hogy a kérdező mint második rész kiemelte a gyereket és jobb is, ha csak a zárkózott/visszahúzódó lány aki komoly kapcsolatot akar ráírtam volna, de mivel én akarok mindenképpen gyereket így nem írok rá (de persze így is lesz olyan aki úgy ír rá hogy "majd akar gyereket")
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!