Lenne kedve valakinek ismerkedni egy zárkózott, visszahúzódó lánnyal?
21 éves vagyok (októberben töltöm a 22-t). Tudnék írni magamról részletesen is, de úgy gondoltam, hogy most csak a két nagyon lényeges kritériumomat említeném meg így első körben, mégpedig, hogy kizárólag komoly párkapcsolatban gondolkodom, afféle lelki társ alapúra vágyom, még akkor is, ha tudom, hogy ilyet borzasztóan nehéz találni. A másik dolog pedig az, hogy gyermeket egyáltalán nem szeretnék majd a későbbiekben, 10 év múlva sem, semmikor, nem érzek ellenszenvet irántuk vagy ilyesmi, de nem vagyok az a beállítottságú ember, aki ezt be tudná vagy be akarná vállalni, itt szerintem különösen sokan megértik, átérzik ezt.
Ha valakinek van kedve, nyugodtan írjon, küldhet bemutatkozást is, úgy talán még könnyebb is lenne témát találni, de majd úgyis kiderül, hogy megvan-e az összhang vagy sem.
20# ezt nem tudtam, kösz hogy szólsz. Megnéztem és tényleg.
Gondolom már megtalálta élete párját az elmúlt pár napban és elvonultak a világ egy távoli pontjára miután mindenhonnan törölte magát :D
Nem tudom miért amúgy, én is beszélgettem vele, pár levélváltás tök jól ment, nem volt semmi úgymond negatív dolog, aztán egyszer csak törölt felhasználó.
Picit sajnálom azért, legalább egy elérhetőséget hagyhatott volna, hogy ott folytassuk, vagy simán elköszönni, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!