Lenne kedve valakinek ismerkedni egy zárkózott, visszahúzódó lánnyal?
21 éves vagyok (októberben töltöm a 22-t). Tudnék írni magamról részletesen is, de úgy gondoltam, hogy most csak a két nagyon lényeges kritériumomat említeném meg így első körben, mégpedig, hogy kizárólag komoly párkapcsolatban gondolkodom, afféle lelki társ alapúra vágyom, még akkor is, ha tudom, hogy ilyet borzasztóan nehéz találni. A másik dolog pedig az, hogy gyermeket egyáltalán nem szeretnék majd a későbbiekben, 10 év múlva sem, semmikor, nem érzek ellenszenvet irántuk vagy ilyesmi, de nem vagyok az a beállítottságú ember, aki ezt be tudná vagy be akarná vállalni, itt szerintem különösen sokan megértik, átérzik ezt.
Ha valakinek van kedve, nyugodtan írjon, küldhet bemutatkozást is, úgy talán még könnyebb is lenne témát találni, de majd úgyis kiderül, hogy megvan-e az összhang vagy sem.
egy roncs vagyok nincs életem kedvem v barátaim, viszont szorongásom depressziom annál több és nagyobb
tökéletes papucs vagyok
írj nyugodtan hát ha lehuzlak a mélybe :)
Én szívesen beszélgetnék veled, mert szintén nagyon zárkózott személyiség vagyok, meg eléggé különc vagy inkább fura sok tekintetben, viszont azt így előre megígérni pl hogy kapcsolatban is részt tudnék venni azt nem merem előre megígérni, pont mert annyira introvertált személyiség vagyok.
Igazából úgy többet én sem akarok úgy mesélni mert ez szerintem úgy a jó, ha alapból beszélgetés közben ismeri meg a másikat az ember.
Bár alapból igazából tényleg magánykedvelő vagyok de levelezni, beszélgetni ettől független így szeretek, aztán ki tudja mit hoz a jövő, csak tényleg ígérni nem merek, de ha gondolod írj egy privátot, aztán cserélünk pl mail címet és akkor tudunk beszélgetni.
Amúgy én is veszprém megyei vagyok, bár azért a megye sem kicsi, modnjuk úgy Tapolcai régió.
Szia,
Őszintén szólva eddig stimmelübk, bár ez tényleg csak két kritérium. Már elvesztettem a lelkesedésem, de gobdoltam egyszer még megpróbálom. Gyereket én se szeretnék, és én is komoly dologban gondolkodom.
Egyébként 22 éves vagyok, törzsgyökeres Komárom-Esztergom megyei lakos, és az életem kissé lapos. :D
Na, komolyra fordítva a szót kérlek írj rám, nagyon szívesen megismernélek, hátha van bennünk közös pont. Aztán majd meglátjuk össze tudjuk-e kötni ezeket. Egyébként egy jókedvű srácnak tart a környezetem, aki ha kell simán tud nagyon komoly is lenni, alapvetően viszont szeretem lazán venni az életet, mivel talán úgy könnyebb elviselni a vele járó dolgokat. Egyelőre ennyit rólam, minden mást megtudhatsz privátban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!