Van itt olyan lány, akinek lenne kedve kép nélkül ismerkedni? 20/f
Én jobban szeretem ha leírást kérnek. Pár éve kialakult hogy utálom magam látni a képeken, ezért sose csinálok. 1 van, mert annyira nyomult az illető. Elég kellemetlen ezt elmagyarázni a másiknak hogy amúgy utálom ezt a kérdést. Idegeneknek sose küldenék. Ha a magasságomra, alakomra, vagyis leírható érdekli azt kép nélkül is meg lehet oldani. Az arc más. Ha megismerem az illetőt, egy kis bizalom kialakult akkor küldök neki.
Ez csak a képekkel van, a tükörben simán megnézem magam.
7-es, én is jártam így. Nem vagyok magas, de ezzel szerencsére nem jártam pórul. Ellenben voltak olyanok, hogy már képen bűnrondák voltak, pedig személyiégileg oké volt, meg én bejöttem nekik. Voltak olyanok, akik kép alapján is teljesen okék voltak, de élőben voltak bűnrondák (jó photoshop készség, vagy passz), meg olyanol is voltak, akiknek kölcsönösen bejöttünk, csak valahogy elhalt a beszélgetés, mert mélyebben nem passzoltunk.
Úgyhogy én is azt ajánlom, hogy legalább leírással ismerkedj, de nyílván ez a te dolgod és tiszteletben is tartom.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!