Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fura embernek reménytelen az egész?
Figyelt kérdés
Idegrendszeri problémám van, minden apróságtól összerezzenek, nem félelemtől hanem mert ilyen az idegrendszerem, és tikkelek is, de nem tourette szindrómám van mert nekem más jellegű tikkjeim vannak. Szerintem teljesen reménytelen az egész, ki vállalna fel egy ilyet?2022. nov. 14. 23:40
21/25 A kérdező kommentje:
19.Van végzettségem, érettségi, számítógépszerelő és karbantartó, letettem a vagyonőrit, jelenleg portásként dolgozom, próbálom tanulni a python programnyelvet itthon, angolul is tudok, egy minimálisat németül is, jelenleg csak portás vagyok. Egyébként egy nőben sok minden nem zavar, az sem ha beteg. Csak ne süket, vak vagy komoly mozgássérült legyen. Egy "Átlag" külsővel és elviselhető személyiséggel megelégszem.
20.Tőled meg bocsánatot kértem privátban, nem elmebeteg vagyok csak nem tudtam eleget aludni, felgyűlt sok minden és kibuktam, ennyi!
2022. nov. 15. 21:02
22/25 A kérdező kommentje:
A tikkjeim szerintem jelentősen egyhültek, már megtudok gyújtani egy cigarettát gondok nélkül.. Egyébként önállóan élek albérletben.
2022. nov. 15. 21:04
23/25 A kérdező kommentje:
enyhültek'
2022. nov. 15. 21:04
24/25 A kérdező kommentje:
Meg mi a baj azzal ha valaki szakmunkás? Tán egy szakmunkásnak nincs tudása? Festők, burkolók, lakatosok miegymás? Tán buta emberek? Csak az ér valamit akinek diplomája van?
2022. nov. 16. 00:47
25/25 A kérdező kommentje:
A doktornő hívására még várok, annyit mondott hogy rengeteg páciense van és majd felhív időpont kapcsán.
2022. nov. 16. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!