Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti férfiak,hogy megy nektek a társkeresés?Kelletek még valakinek,vagy reménytelen az egész?
Kellek, mert sosem voltam csúnya, 20+ éve sportolok heti több alkalommal rendszeresen és nem hagytam el magam. Ez mellett mostanra ha nem is vagyok százmilliomos, de egész jó egzisztenciám van. Plusz az évek, évtizedek alatt azért viszonylag jól megtanultam a nők nyelvén beszélni, "csajozni", ha nem is vagyok mindent elsöprő casanova.
Nem azt mondom ezek a legszebb éveim, mert az inkább 10-15 éve volt, de 35-45 közti helyes nőt most is viszonylag gyorsan tudok találni amikor akarok és néha ennél fiatalabb is összejön.
44/F
Én 31 vagyok 40-es férfiakkal ismerkednék.És szerintem nem csak én vagyok így hanem màs nők is. Nem szabad feladni.
31N
Én ugyan házas (F/41) vagyok, de pár éve megélénkült a nők érdeklődése irányomban.
A rossz külső bizonyos jegyein lehet javítani, én ezt tettem-elsősorban magam miatt.
A jó hozzáállás, stílus, humor, életszemlélet pedig ebben a korban már fontosabb mint a külső és az idő haladtával egyre inkább az lesz. Már csak azért is mert a korosztályomban egyre több a depis, céltalan, reményvesztett férfi, így egyre kevesebb az aki nem ilyen.
Ne írd le magad, keresd meg miben tudsz fejlődni és lépj.
Komám, nekem rendesen keserves! Rendben van az életem, de egy barátnő iszonyat hiányzik... :(
F46.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!