Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt csinálta a férfi a randin, akkor nem tisztel engem?
Egy kiülős (részben sátorszerűen zárt) helyen iszogattunk, kb 1,5 órán keresztül. Szinte folyamatosan szellentett, büdöseket. Szerintem tudta, hogy érzem, mert minimálisan próbált elhúzódni, de ettől még ugyanúgy közel volt és végig fingszagban ültem.
Ti adnátok még esélyt egy ilyen férfinak? Lehet, hogy csak bélproblémái voltak? Vagy szimplán letojt engem?
Nemrég volt egy kérdés női oldalról. https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Valószínűleg bélprobléma. És nem tiszteletlenségből csinálta, hanem ő is tudta, hogy kellemetlen, ezért próbált elhúzódni.
Biztos, hogy nem. Nekem ne fingjanak az orrom alá sehol, nemhogy egy randin fúúújj.
Amúgy ez ma már a 3. fingós kérdés ma, nagyon pörög a téma.
Megint egy ilyen kérdés
Valami fingfétises írja ki mindet 😀😀
Egyébként ha próbált elhúzódni akkor Nemhiszem h direkt csinálta volna.
Egy uj etrenddel megoldhato. Kuldd el Beky Laszlo (orvos)
termeszetgyogyazhoz👌
A fingas annak a jele,h nem tudja azt a vmit megemeszteni.
Bármit is csinálsz, természetgyógyászhoz ne küldd, mert kiröhög :Dd
Amúgy szerintem csak evett valami rosszat, gondolj arra, hogy ez fordítva is lehetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!