Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ghgj kérdése:
Ez komolyan ennyire nagy elvárás?
Figyelt kérdés
Annyit szeretnék, hogy a másik tudja megadni azt, amit én: kedvességet, támogatást, szeretetet, legyen kialakult baráti köre, ne én legyek az életének a középpontja, ne az űr kitöltője legyek, hanem egy szuper plusz dolog az életében. Legyen legalább átlag magasságú (175 cm) és súlyú, legyen véleménye a dolgokról és saját hobbijai. Találjam vonzónak, amihez kb. az kell, hogy ne legyen igénytelen, fogatlan, legyen közöttünk összhang, hogy ne kelljen magyaráznom a poénjaimat.
Ezeket én mindet tudom hozni, de ez fordítva soha nem adott. Ezek megugorhatatlan elvárások?
2022. nov. 14. 21:26
21/21 anonim válasza:
Oké, de eleve bélyegzi azokat, akiknek nincs. Holott az nem biztos, hogy negatív...
Mindegy, a kérdésre a válasz, "nem nagy elvárások".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!