Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez komolyan ennyire nagy elvárás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ghgj kérdése:

Ez komolyan ennyire nagy elvárás?

Figyelt kérdés

Annyit szeretnék, hogy a másik tudja megadni azt, amit én: kedvességet, támogatást, szeretetet, legyen kialakult baráti köre, ne én legyek az életének a középpontja, ne az űr kitöltője legyek, hanem egy szuper plusz dolog az életében. Legyen legalább átlag magasságú (175 cm) és súlyú, legyen véleménye a dolgokról és saját hobbijai. Találjam vonzónak, amihez kb. az kell, hogy ne legyen igénytelen, fogatlan, legyen közöttünk összhang, hogy ne kelljen magyaráznom a poénjaimat.

Ezeket én mindet tudom hozni, de ez fordítva soha nem adott. Ezek megugorhatatlan elvárások?

2022. nov. 14. 21:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyi idős vagy és hogy nézel ki. Minél idősebb vagy vagy rondább annál kevesebb elvárásod legyen, mind1 hogy férfi vagy-e vagy nő.

Fiatalon még lehet álmodozni ha jól nézel ki és van is rá esély hogy nagyjából találj valakit aki megfelel az összes elvárásodnak, de amint ezek elmúlnak beüt a valóság.

Én azt mondom hogy reálisan gondold át mi az amiből biztos hogy nem tudsz engedni, ahhoz ragaszkodj, de ne mindenhez.

2022. nov. 14. 22:07
 12/21 A kérdező kommentje:
Én ezt mindet meg tudom adni, nem érzem irreális elvárásnak, én sem vagyok tökéletes, van ezer tulajdonság, ami itt nem került megemlítésre, mert tudom tolerálni, ha nem ideális a másik. Nem tinédzser vagyok. Átlagos kinézettel rendelkezek, a többi pedig kb. szocializáció kérdése szerintem.
2022. nov. 14. 22:12
 13/21 anonim ***** válasza:
1. amúgy 100 az átlag, ez az egésznek a lényege, de mindegy
2022. nov. 14. 22:23
 14/21 anonim ***** válasza:
29%

Nő vagy kérdező, mert ha igen akkor a 11-es vagyok:

- "kedvességet, támogatást, szeretetet" -> eddig minden barátnőmnek megadtam, annyira értékelték hogy mind megcsalt :)

- "legyen kialakult baráti köre" -> ez inkább hátrány volt mint előny, mert addig nem velük "foglalkoztam" és ment a passzív agresszivitás vagy hiszti..

- "ne én legyek az életének a középpontja, ne az űr kitöltője legyek, hanem egy szuper plusz dolog az életében" -> ha velük foglalkoztam unalmas lettem, ha nem akkor meg a fenti...

- "Legyen legalább átlag magasságú (175 cm) és súlyú" -> 190 cm felett, 90 kg körül és ez izom mert járok gyúrni, ez tényleg tetszett nekik

- "legyen véleménye a dolgokról" -> tök mind1 mert nem lehetett velük semmiről beszélgetni. Tájékozatlanok voltak és csak a kis saját világukban éltek, minden más az "uncsi", "engem ez nem érdekel"...

- "és saját hobbijai" -> az megint baj, mert idő+pénz és addig sem "velük" töltöttem az időt, nem velük "folglalkoztam"

- "ne legyen igénytelen, fogatlan" -> ez mind megvan

- "ne kelljen magyaráznom a poénjaimat" -> általában pont fordítva volt nálam és később inkább már nem is mondtam semmit, úgysem esett volna le nekik ;)

Ha létezik ilyen nő és néz is ki valahogy szóljatok mert életemben nem találkoztam még ilyen típusal :)

2022. nov. 14. 22:25
 15/21 anonim ***** válasza:
88%
Persze, még foga is legyen, gondolom mind a harminckettőt elvárod, hibátlan állapotban. És te mit tudsz ezért cserébe nyújtani?
2022. nov. 14. 22:45
 16/21 anonim ***** válasza:
52%
Az kuurva szomorú, hogy ezek az alapelvárások egy tökéletes embernek felelnek meg. Rohadt alacsonyan van a léc.
2022. nov. 14. 23:32
 17/21 anonim ***** válasza:
88%

8-as kérdésre válaszolj már légyszíves.

10 veled egykorú férfiből hány felelne meg neked külsőre?

2022. nov. 15. 07:33
 18/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, itthon megugorhatatlanok. Hogy képzeled, hogy egy normális embert szeretnél párnak.

Menj kicsit nyugatabbra, én is azt teszem.

2022. nov. 15. 09:26
 19/21 anonim ***** válasza:
94%

Nem, egyáltalán nem nagy elvárás.

Viszont például, nem értem a "baráti kör"-t, nekem nincs és jól van így, miért vagyok ezért nem megfelelő (?)... A Te barátaid nem kellenek nekem, így ugyanúgy mehetsz hozzájuk, addig én egyedül, mint eddig.

No, a lényeg, igen komoly gond van a toronyban.

2022. nov. 15. 09:43
 20/21 anonim ***** válasza:

Nincs gond, a szövegkörnyezetből kiderül. Sokan vannak, akiknek nincsenek barátaik, de nem azért, mert nem igénylik, hanem mert nem tudnak kapcsolatokat kialakítani. Az ilyen emberek piócák lesznek párkapcsolatban, mindenhova veled akarnak menni, mindent együtt akarnak csinálni, 5 perc nyugtot nem hagynak.

Sokkal ritkább, amit te írsz, hogy nincs, mert nem kell.

2022. nov. 15. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!