Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ghgj kérdése:
Ez komolyan ennyire nagy elvárás?
Figyelt kérdés
Annyit szeretnék, hogy a másik tudja megadni azt, amit én: kedvességet, támogatást, szeretetet, legyen kialakult baráti köre, ne én legyek az életének a középpontja, ne az űr kitöltője legyek, hanem egy szuper plusz dolog az életében. Legyen legalább átlag magasságú (175 cm) és súlyú, legyen véleménye a dolgokról és saját hobbijai. Találjam vonzónak, amihez kb. az kell, hogy ne legyen igénytelen, fogatlan, legyen közöttünk összhang, hogy ne kelljen magyaráznom a poénjaimat.
Ezeket én mindet tudom hozni, de ez fordítva soha nem adott. Ezek megugorhatatlan elvárások?
A mai elbszatott társadalomban ahol az átlag IQ 70 körüli? Igen...
2022. nov. 14. 21:28
2/21 Noren1989 válasza:
Mivel úgy tűnik, hogy alig talàlsz ilyet...túlzónak tekinthető.
2022. nov. 14. 21:34
3/21 anonim válasza:
Ez a mézesmadzag esete, most rárepül a sok naiv emberke, majd tud a kérdező mazsolázni belőlük és a végén kiderül, hogy egyik se olyan, amilyennek gondolta. Majd jön a következő kérdés...
2022. nov. 14. 21:38
4/21 anonim válasza:
"Találjam vonzónak, amihez kb. az kell, hogy ne legyen igénytelen, fogatlan, legyen közöttünk összhang, hogy ne kelljen magyaráznom a poénjaimat."
Ugyan kérlek, ettől még nem lesz vonzó valaki.
Mondd csak ki nyugodtan, legyen helyes, szép szemű stb
2022. nov. 14. 21:39
5/21 anonim válasza:
Nekem rengeteg elvárásom volt. Sokkal több, mint amiket felsoroltál. Már azt hittem macskás néni leszek, mert egyik pasi se hozta az a szintet, amit elvártam.
Aztán megismertem a jelenlegi páromat, aki minden elvárásomnak megfelel :) Tehát létezik ilyen, csak türelmesnek kell lenni. Ne add alá, mert úgysem leszel boldog olyannal. Én úgy voltam vele inkább egyedül, mint nem a tökéletessel.
2022. nov. 14. 21:44
6/21 A kérdező kommentje:
#4: Két komoly kapcsolatom volt eddig, mindkettőjükhöz vonzódtam, nyilván tetszett az arcuk és a szemük. Lehet, hogy ki kellett volna hangsúlyoznom, de egyiküknél sem ez volt az, amibe belezúgtam. De rendben, elismerem, hogy ez is fontos, akkor ezt hozzácsapom a listához.
2022. nov. 14. 21:48
7/21 anonim válasza:
Csak önmagadat áltatod, amikor azt mondod magadnak, hogy neked ennyi elég ahhoz, hogy egy férfi tetsszen. Amit leírtál, az egy első szűrő, de nem garancia arra, hogy elfogadod az összes ilyen férfit társnak. Lefogadom, hogy tíz férfiból, aki az összes kritériumodnak megfelel, legfeljebb kettő-három tetszene.
2022. nov. 14. 21:50
8/21 anonim válasza:
Na, csak kiderül mindjárt, hogy még sincs olyan alacsonyan az a bizonyos mérce :)
10 veled egy korú férfiból hány tetszik külsőre neked?
2022. nov. 14. 21:58
9/21 A kérdező kommentje:
Akkor segítenétek abban légyszi, hogy milyen "szűrőket" kellene még alkalmaznom ahhoz, hogy ez ne önámítás legyen? Én az önismeretem jelenlegi fokán ezeket látom fontosnak, de ez nem jelenti azt, hogy ez elég, nyilván vannak dolgok, amik nem leírhatók ennyivel. De segítene, ha konkrét támpontokat adnátok, mert jelenleg nekem ennyire van rálátásom.
2022. nov. 14. 21:59
10/21 anonim válasza:
Ez kb a tökéletes férfi amit így leírtál(bár most számomra nem egyértelmű, hogy csaj vagy-e) ezek nem átlagos igények, hanem minden szempontból tökéletest akarsz ami egyszerűen nem létezik. Én ebbe a hibába estem anno tiniként. 19 évesen otthon ültem, úgy, hogy még egy lányt se csókoltam meg, közbe meg elhitettem magammal, hogy én vagyok a tökéletes pasi és a lányokkal van valami baj. Egyszerűen túl sokat akartam, mindenkit kikosaraztam, ha valami nem passzolt az én személyiségemmel. Aztán rájöttem, hogy ez nagyon nem így működik, és jó pár hosszútávú kapcsolatom volt azóta, mostanra pedig úgy érzem, hogy az igazit is megtaláltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!