Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg elkéstem már, ha 22 évesen nem volt még párkapcsolatom?
Nem az a baj, hogy elkéstél. Hanem az a baj, ha ilyen idősen még nem volt barátnőd, az azt jelenti hogy nem is lesz, mert nem vagy vonzó magyarán szar pasi vagy sajnos.
Hidd el, tapasztalatból írok, ilyen a világ. Üdv a 21. században.
22 évesen nekem se volt, de lett rá egy évre. Van még remény, ne add fel! De pl. mikor egy nővel voltam 2021 januárjában, annyira a semmiből rámfanyalodott és első tali rögtön szobára menős szex volt, hogy az is előfordulhatott volna, hogy 30 évesen vele vesztem el a szüzességem, mert nem kellett hozzá semmi előfeltétel. Szex után megkérdezte, mikor szexeltem utoljára, de ha akkor azt mondom neki, hogy most vesztettem el, arra se mondott volna semmit, visszavonni nem lehetett volna. :D Szóval folyamatosan kell ismerkedni, ha kell, itt gyakorin napi 10 privátot kiküldeni, és lesz valami.
Persze jó kérdés, hogy szexet akarsz-e mindenáron, vagy rendes kapcsolatot.
32f
Nekem minden ismerősömre igaz, hogy akinek kb. így 22 éves kora előtt nem voltak sikerei a nőknél, annak soha az életbe nem is lettek, még a 30-as éveikben sem. Akik sikeresek a nőknél, azoknak már a tini kor elején is megy a csajozás, akiknek nem azoknak meg soha nem fog menni.
A férfi ismerőseim 60-70%-a sosem kelt el, szingli maradt, forever alone. Azért mert a mai világban a nők inkább lesznek többedik barátnői, meg szeretői egy jóképű pasinak.
Ugyanebben a helyzetben vagyok, és én is az utóbbi 1-2 évben ismerkedtem aktívabban.
Persze, hosszasan leírhatnám, hogy miért kerültem ebbe a helyzetbe, de a legtöbb embernek úgyis csak annyi lenne a véleményem rólam, hogy "szűz lúzer".
Én már kezdem elengedni a dolgot: sokaknál kizáró ok a szüzesség ebben a korban, de amúgy sem tudok azonosulni a legtöbb lánnyal.
Én egy egyszerű ember vagyok, viszonylag puritán életet élek. Sokat dolgozom, otthon, rokonoknál, illetve a tanyán is. Másokban igyekszem az embert, nem a külsőt meglátni. Elég elvont vagyok, bizonyos ma divatos irányelvekkel sem értek egyet (legyen szó politikáról, szociális, vagy gazdasági kérdésekről).
Ja! És még jól sem nézek ki.
Mégis kinek kell ilyen ember a mai materialista, hedonista világban? Naugye.
Kedves Kérdező, azt javaslom, hogy nézd a dolgot másképp. Ha legalább annyira önbizalomhiányos vagy, mint én voltam (vagyok), akkor valószínűleg azon morfondírozol néha, hogy Te nem vagy jó senkinek.
Gondolkozz el azon, hogy a lányok megfelelnek-e Neked?
Rengeteg vállalhatatlan nőszemély van, akikért nem kár. Nem dugtál? Na és.
Az is lehet, hogy sok lelki fájdalomtól kímélted meg magadat ezzel.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!