Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves vagyok, elkéstem már a párkereséssel? Igaz, hogyha nem volt barátom kevésbbé vagyok kapós?
Komolyan! nem értem ezeket az idétlen kérdéseket.
Szerinted 19 évesen már vénlány vagy? Ha igen akkor te bizony az is maradsz..
szinte még gyerek vagy..
Nem késtél le semmit.
Azok, akik a lelked csak átjáróházként akarják használni, nem jó dolog, hogy tapasztalatlan vagy ezen a téren. Nálam ez plusz pont, mivel az első számít a legtöbbet, erre biztosan fogsz emlékezni, és jobb érzés elsőnek lenni, mint másodiknak. Gondolj bele: ki a második ember, aki a holdra lépett?
Ne agódj, el fog jönnivaz időd, csak légy nyitott és add magad.
Gondolom ugy 20-an tamadtak le uzenetben :D
Egyebkent nalam ugyanez,nemsoka 20 leszek es meg nem volt semmi komoly kapcsolatom.regebben nem erdekelt egyaltalan,de mostmar hianyzik.
A kapossag pedig nem attol fugg hogy volt-e mar regebben,hanem hogy jelenleg van-e.tudod,murphy torveny :D hulyesegnek hangzik,de igy van,mar nagyon sokszor lattam ilyet.ahogy lesz valami komolyabb,azonnal elo fog bukkanni par ember akinek te kellesz :Dd
Nem gondolom, hogy elkéstél volna és azt sem, hogy kevésbé vagy kapós emiatt. Én 18 éves vagyok, a párom 23 éves, mindkettőnknek ez az első szerelem. Párom is pont tegnap firtatta, hogy ő nem elég jó pasi, mert kettőből kettő csaj kikosarazta, pedig a legnagyobb probléma az volt, hogy nem is igazán keresett senkit, nem érdekelte a csajozás a kezdeti kudarcok után.
Hidd el semmiről sem maradtál le;) Ha élőben nehezen barátkozol/ismerkedsz próbálj ki egy társkereső oldalt, semmit sem veszthetsz vele. Kívánom, hogy találd meg az igazit! :)
Nem késtél még le róla :D
Nem nem igaz, hogy kevésbé vagy kapós, ha jól nézel ki és adsz magadra ugyanúgy döglenek utánad a férfiak :)
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!