Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy mindenkinek ilyen könnyen a párkapcsolat kialakítás? Hogy lehet ez? Elkéstem?
Most láttam a híradóban, hogy 12-13-14 évesen vesztik el a mai fiatalok a szüzességüket, én már 21 vagyok és szűz, 14 éves korom óta próbálkoztam több 100 lánynál, komoly kapcsolat reményében, nem jártam sikerrel soha, aztán később csak szexet kerestem, de az sem jött össze, na most hogy lehet az, hogy az ilyen 12-14 éves gyerekeknek meg összejön?Ezt nem értem.
21f
Lehet, hogy rosszul próbálkoztál.
De szerintem ciki akin 12-13-14 évesen átment a fél város. Inkább legyél 21évesen szűz, mint 14évesen hímr.ngyó.
Én keresek egy olyan pasit, aki szűz, mert az jó érzés lehet, hogy valakinek az életében én lehetek az első de ilyennel még nem találkoztam és már valószínűleg nem is fogok.
De jegyezd meg! A szüzesség egy érték amire vigyázni kell, és nem odaadni az első kislánynak.
22/l
Nem hiszek abban, hogy érték, de ha több mint 100 lánynál próbálkoztál, mennyi időt szántál rájuk kb. 2 percet, ennyi idő alatt ne várd hogy komolyan érdeklődjenek utánad.
És nem vagy elkésve még egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!