Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideje tartó párkapcsolat után mutatott be a párotok a szüleinek? (És fordítva)
Sziasztok!
A téma indításának célja az volt, hogy megtudjam, nagyjából mennyi idő után mondta azt a párotok, hogy ismerd meg a szüleit? És ti mikor mutattátok be a saját családotoknak?
Még azt is hozzáfűzhetitek, ha időtök engedi, hogy szerintetek mikor jön el egy kapcsolatban az az idő, amikor azt lehet mondani, ez egy KOMOLY kapcsolat?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat! Legyen szép délelőttötök!
Azt nem tudnám időhöz kötni, hogy mikortól komoly a kapcsolat. Ez szerintem teljesen az érzelmektől függ.
A bemutatás nálam mindig gyorsan ment. Ha van valaki úgyis már az elején áthívom, mivel apum elég laza. Sokszor már akkor ismeri a lányt, amikor még össze sem jöttünk.
Értem. A komoly kapcsolatot nem is időhöz gondoltam kötni, hanem úgy értettem,nektek mikortól az?
Amikor megvan a bizalom, a tisztelet, a szenvedély,esetleg összeköltöztök?
De mondjuk a bizalom 1 hónapos kapcsolatnál is fennállhat, az mégsem nevezhető komolynak.
Ha időben nem is mérhető, de talán ha hűségesen egymás mellett vagytok 3-4 éve, az már talán az. Nem?
Igen - nyilván annak a jele, hogy komolyan gondolja.
És ha évek telnek el úgy, hogy ez nem történik meg, akkor az pedig pont az ellenkezőjének a jele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!