Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért húzzák fel egyes nők az orrukat az alábbi kijelentésre?
Én nem tudnék egy 175 centiméternél alacsonyabb nővel járni, mert nem igazán érezném magamat elég férfiasnak mellette. Olyan lenne az utcán, mintha valami törpével lennék együtt.
195cm
Hát ja egy törpével én se mennék semmire, pedig sok ilyen "nő" van...
Alig találni 170-180 körüli nőket, de persze sírjatok csak hogy jajj de rossz ha alacsony a pasi de túl magas se legyen... na menjetek a búbánatos....
Akárhány barátnőm volt mind szerette a magasságom, persze ezt egy törpe nem értheti.
196cm/F
Én 157 centis nő vagyok, és kicsit sem húztam/húznám fel magam egy ilyen kijelentésen. Mindenkinek szíve joga olyan párt választani, amilyet ő akar, és ugyebár ízlések és pofonok.
Én a magasságomból (vagyis inkább alacsonyságomból) adódóan bármilyen magas férfivel ismerkedem, ez nálam semmit nem számít, randiztam már nálam alig magasabb sráccal és 190+ cm-es sráccal is, mert nekem nem ezen múlik. De elfogadom és megértem, ha másnak ez fontos.
Akik pedig ezen felhúzzák magukat, nyilván a "törpe" kifejezést sérelmezik alapvetően, meg talán azt, hogy a magasságuk alapján (amiről ugye nem tehetnek) vannak kapásból "félredobva". De ez is olyan, hogy valaki magára veszi (szíve joga, nincs azzal semmi baj), valaki meg nem/valakit meg nem érdekel.
Ugyanazért, amiért férfiak vekengenek azon, amiért bizonyos nők náluk magasabb férfiakat szeretnének. Van mindig pár olyan elmeroggyant, aki szerint neki joga van bármelyik kinézett pasit vagy nőt megszerezni és a másiknak mindenképp esélyt kell neki adnia...
Engem nem zavar ez a kijelentés, pedig pont a "törpe" kategória vagyok a kérdésben. Nem engem keresel, szíved joga, teljesen rendben van.
Imádom, hogy a válaszadók fele a kérdező magasságát kezdte el szapulni, a másik fele pedig fröcsögve törpéz.
200 iq 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!