Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok elszégyelnétek magatokat, ha a férfi akivel randiztok egyszercsak kijelentené ezt?
Figyelt kérdés
- Sajnálom, de nem randizom többet veled, inkább vásárolok egy sex androidot. Ő nem várja el hogy szórakoztassam és sokkal készségesebb mind te!2020. nov. 1. 08:34
1/57 anonim válasza:
Szerintem ezen minden lány csak egy jót nevetne. Bár elég szánalmas megszólalás, de van az amikor valami annyira szar, hogy már jó!
2/57 anonim válasza:
Sok sikert kívánnék neki a pofájába röhögve. Ilyen életképtelenre nem is lenne szükségem. Borzasztó, hogy mekkora korcsok lettek a férfinak nevezett egyedek.
3/57 anonim válasza:
2# ti nők sem vagytok különbek...
4/57 anonim válasza:
Mi van 3-as, te is beújítottál egy szexrobotot? Látom leszopta már azt a maradék agyadat is. :D
5/57 anonim válasza:
Szerintem kirohognem a belem, aztan megkoszonnem, hogy kisetalsz az eletembol es kikernem a szamla rameso reszet. 😆😆😆
7/57 anonim válasza:
Dehogy szegyellnem el magam. Max csak amiatt, hogy eddig miert nem vettem eszre, hogy egy degeneralt veglennyel jarok randikra 😅
8/57 anonim válasza:
Bocsánat, de ezen csak nevetni tudnék.
9/57 anonim válasza:
Nem nőként, de ki az aki ezt így hirdeti? Ezt titkolni szokás. Bár én is lecserélném minden emberi kapcsolatomat droidokra, de ennek az az oka, hogy az emberek közelében nem tudok felszabadult lenni. Az emberek túlságosan ítélkezőek.
10/57 anonim válasza:
Nem venném magamra.
Ugy lennék vele boldogok a lelki szegények
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!