Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok elszégyelnétek magatoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok elszégyelnétek magatokat, ha a férfi akivel randiztok egyszercsak kijelentené ezt?

Figyelt kérdés
- Sajnálom, de nem randizom többet veled, inkább vásárolok egy sex androidot. Ő nem várja el hogy szórakoztassam és sokkal készségesebb mind te!

2020. nov. 1. 08:34
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
30%
Egy nő sem "szégyellné el" magát. Annyi pasit akaszt le, amennyit csak akar, ne röhögtess már. Dugásra bármikor, bármilyet.
2020. nov. 1. 12:51
 22/57 anonim ***** válasza:
94%

"sokkal készségesebb mind te"

Miért is kéne készségesnek lenni? EZ úgy hangzik, mint ha valami kiszolgáló személyzetről beszélnél.

2020. nov. 1. 13:08
 23/57 anonim ***** válasza:
12%
Épp erről beszél. Kinek kell egy okoskodó, követelőző, elviselhetetlen, lusta hárpia?
2020. nov. 1. 13:27
 24/57 anonim ***** válasza:
67%

😂😂😂

Ez lenne a reakcióm, aztán othagynám szépen.

N

2020. nov. 1. 13:52
 25/57 anonim ***** válasza:
94%
#23: neked ez csak elméleti kérdés, mert kétlem, hogy bomlanak utánad a nők 🤣🤣🤣
2020. nov. 1. 14:00
 26/57 anonim ***** válasza:
97%
Röhögnék inkább. Max. azt sajnálnám, hogy nem vettem észre hamarabb, hogy mekkora egy barom, és még a randiig is eljutottam... Az időmet sajnálnám, amit ebbe belefektettem.
2020. nov. 1. 15:07
 27/57 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy szégyellném el magam. Otthagynám a francba azt a "férfit".
2020. nov. 1. 15:14
 28/57 anonim ***** válasza:
89%

"Bezzeg ha egy nő mondja nagy hangon hogy neki nem kell férfi mert pont elég a vibri, akkor megy a nyalás hogy "milyen bátor önálló nő!"

De soha nem az a szcenárió, hogy a nő randi közben drámaian kijelenti, hogy "te semmire nem vagy jó, megyek haza a vibrátoromhoz". Mert az gáz lenne.

Nem nekem lenne gáz, hogy a férfi közli, hogy unalmas, szopatni akar, és inkább egy műanyagba maszturbál.

2020. nov. 1. 19:52
 29/57 anonim ***** válasza:
96%
Én csak azt nem értem, miért a lányoknak kéne elszégyellniük magukat, és miért nem annak, aki ilyent mond.
2020. nov. 1. 20:29
 30/57 anonim ***** válasza:
100%

Ettől biztos nem szégyellném el magam. Valószínűleg nevetnék, mert ez az a kategória, ami annyira gáz, hogy attól vicces.

Amúgy meg próbálom értelmezni a "készséges" szót egy szex robotra nézve, de nekem pont annyira a 'fuck logic' kategória, mintha én azt mondanám, hogy ma is tisztaság van nálam, mert készséges volt a porszívóm, és első kérésre simán felszívta a porcicákat, most éppen teregetek, mert a mosógépem is igazán készséges volt, ráadásul a csirkés-vargányagombás krémleves is szuperül sikerült, mert ma a botmixerem is annyira készséges volt, hogy csak na! xD

2020. nov. 1. 22:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!