Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok elszégyelnétek magatokat, ha a férfi akivel randiztok egyszercsak kijelentené ezt?
"sokkal készségesebb mind te"
Miért is kéne készségesnek lenni? EZ úgy hangzik, mint ha valami kiszolgáló személyzetről beszélnél.
😂😂😂
Ez lenne a reakcióm, aztán othagynám szépen.
N
"Bezzeg ha egy nő mondja nagy hangon hogy neki nem kell férfi mert pont elég a vibri, akkor megy a nyalás hogy "milyen bátor önálló nő!"
De soha nem az a szcenárió, hogy a nő randi közben drámaian kijelenti, hogy "te semmire nem vagy jó, megyek haza a vibrátoromhoz". Mert az gáz lenne.
Nem nekem lenne gáz, hogy a férfi közli, hogy unalmas, szopatni akar, és inkább egy műanyagba maszturbál.
Ettől biztos nem szégyellném el magam. Valószínűleg nevetnék, mert ez az a kategória, ami annyira gáz, hogy attól vicces.
Amúgy meg próbálom értelmezni a "készséges" szót egy szex robotra nézve, de nekem pont annyira a 'fuck logic' kategória, mintha én azt mondanám, hogy ma is tisztaság van nálam, mert készséges volt a porszívóm, és első kérésre simán felszívta a porcicákat, most éppen teregetek, mert a mosógépem is igazán készséges volt, ráadásul a csirkés-vargányagombás krémleves is szuperül sikerült, mert ma a botmixerem is annyira készséges volt, hogy csak na! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!