Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedés szakasz, még nem volt személyes találkozó. Lányok, hogy fogadnátok, ha a férfi elvárná, hogy minden nap írjatok neki?
Mert,ha írok,mire biztosíték?
Amúgy ezek után nem írnék neki többet.
Az ilyen altalaban önmagában feltételzi azt is hogy megbizhatatlan pasizos r.banc vagy.
Amolyan pengeél tanc az hogy minösitgetni is kezd majd es kritizal is.
Sértö olyan szinten hogy nemsok kell ahhoz hogy ha tul lépi epphogy a határt repül paros labbal.
Csak rám neten pont ilyen irt. Csupan mert tarskeresön voltam es szobaállok online ffiakkal kezdte is az igen sertö mondokàjàt annak ellenere hogy nekem 6 évig egyetlen baratom volt es utana kb apacakent éltem..
Kár hogy nem lehet virtualisan atnyulni egy jo nagy pofonra az ilyenekhez.
Értem én, de leszarom.
Megírnám neki, hogy nem egymást keressük és befejezném vele az ismerkedést.
Vannak olyan férfiak, akik természetükből fakadóan sokkal szorosabb kapcsolattartásra vágynak már az ismerkedés elején, mint én, de kontroll- és irányítás mögött általában áll valami: önbizalomhiány, feldolgozatlan lelki sérülések, rosszabb esetben nőgyűlölő propaganda stb. "biztosan csak szórakoztok vele, és más pasikkal kavartok." <-- ez a mondat elég árulkodó, szinte biztos, hogy valami ilyesmi áll a háttérben.
Viszont FELNŐTT emberekről van szó: mindenki saját magáért felelős, nincsenek olyan illúzióim, hogy én meg tudom menteni saját magától és nem is az én dolgom. Pontosan tudom, hogy nem lesz egy centivel jobb attól, ha betartom a hülye szabályait, a probléma gyökerét nem kezeli, ő ugyanolyan gyanakvó (kishitű, stb.) marad, én meg szívok, mint a torkos borz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!