Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok elszégyelnétek magatoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok elszégyelnétek magatokat, ha a férfi akivel randiztok egyszercsak kijelentené ezt?

Figyelt kérdés
- Sajnálom, de nem randizom többet veled, inkább vásárolok egy sex androidot. Ő nem várja el hogy szórakoztassam és sokkal készségesebb mind te!

2020. nov. 1. 08:34
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
Androidom nekem is van a telefonomban!
2020. nov. 19. 19:29
 52/57 anonim ***** válasza:
Én szétnéztem a témában, bár nem pont robotok terén, hanem a sex doll piacon. Azért 500k körül már eléggé realisztikusak külsőre, tapintásra. Némelyikről nem mondtam volna hogy nem élő nő. Mivel mesterségesek, ezért top alak, top arc, magasság, súly teljesen valós. Hmmmm, kíváncsi lennék rá, hogy titokban hanyam mennének rá ezekre csak próba képpen is. Én biztosan, pedig párkapcsolatban élek.
2020. nov. 19. 20:22
 53/57 anonim ***** válasza:
92%
Mivel mesterséges, ezért valós. Az igen.
2020. nov. 19. 20:53
 54/57 anonim ***** válasza:
53. Értelmezés. Nehéz? Mivel mesterségesek, ezért igyekeztek mindent valósra venni rajtuk, nem 130cm és 10kg. Én nem égettem volna magam a helyedben, jó tudom, be kell szólni, ha érdemben nem tudsz hozzászólni.
2020. nov. 19. 21:02
 55/57 anonim ***** válasza:
Hát kisgyerek, itt nem én égek, hanem te, akinek van barátnője, és műanyagba maszturbálna. Kegyetlen szánalmas.
2020. nov. 19. 21:04
 56/57 anonim ***** válasza:

Nem nőként, de...

Amúgy miért mondana valaki ilyet egy randi alatt egy olyan személlyel akivel minden jól alakul? Jó, ha rosszul akkor teljesen mindegy, teljesen jó "koptató-szöveg", mert ezek után úgyis megutál, de mire jó ez? Lehetne ezt szebben, tisztességesebben is. Így csak olyan psycho-hatása van, mintha nem lenne teljesen rendben fejben az adott ember és nem tudja felmérni, hogy mit lehet és mit nem lehet mondani. Ráadásul az érvélése nagyon undorító jellemre vall.

Mégha valami olyan indoka lenne, mint amit én írtam korábban, hogy fél az emberektől, az elítéléstől, attól hogy az emberek hazudnak, a megcsalatástól - az még belefér. És akkor inkább valami társalkodó-robot kellene és nem olyan ami elsődleges szexre van. Hanem társalkodó-típus egy ilyen extrával.

2020. nov. 19. 21:08
 57/57 anonim ***** válasza:
43%
55. Hát kisgyerek, neked csak barátnőd van? Nekem meg már annyi ideje van feleségem, mint amennyi idős lehetsz. Sebaj. Majd először élj annyit mint én ;) Vagy most mit akarsz? Csináljak neked kistesót? :D
2020. nov. 19. 21:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!