Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok elszégyelnétek magatoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok elszégyelnétek magatokat, ha a férfi akivel randiztok egyszercsak kijelentené ezt?

Figyelt kérdés
- Sajnálom, de nem randizom többet veled, inkább vásárolok egy sex androidot. Ő nem várja el hogy szórakoztassam és sokkal készségesebb mind te!

2020. nov. 1. 08:34
1 2 3 4 5 6
 11/57 Noren1989 ***** válasza:
100%
#6, szerintem ő a bombanős.
2020. nov. 1. 09:24
 12/57 anonim ***** válasza:
6%
Pedig jobb ha hozzászoktok. Vége az élősködésnek a férfiakon. A primitív, debil vihogás ezúttal kevés lesz.
2020. nov. 1. 10:36
 13/57 anonim válasza:
85%

Én csak azt reméltem, hogy az "Android" kulcsszó itt az oprendszerre fog utalni...

De tévedtem...

Egyébként a kérdésre (nemtől függetlenül) reagálva:

A sexrobotra cserélés nem a (biológiai szempontok alapján jó esetben ellenkező nemű) partnert minősíti, hanem azt a személyt, aki egy hús-vér élő, intelligens, valós (nem emulált vagy öntanuló) tudattal rendelkező személyt egy egyetlen "funkciós" tárgyra cserél...

Milyen ember az, aki egy valódi (biológiai szempontok alapján jó esetben ellenkező nemű) személyt egy robotra akar cserélni, olyan (mondvacsinált) indokokkal, minthogy: "nem várja el a szórakoztatást"; "készségesebb"???

Tételezzük fel, hetero férfi az alany, aki a kérdést kiírta. Egy igazi Férfi számára pont az a lényeg, hogy meghódítsa és meg is tartsa a Nőt.

Ha esetleg nem meleg a kérdező, akkor szinte ugyanez, csak nem Nő meghódítása/megtartása, hanem Partner meghódítása/megtartása...

Ha a kérdező Nő lenne, akkor a lényeg a partner (legyen az bármilyen nemű is) fejének elcsavarása (a meghódítani vágyás előidézése a másik félben) és megtartása...

Ha a kérdező (nem jut eszembe a megfelelő kifejezés) alapvetően az anime karaktereket/tárgyakat/MI -ket szereti (igen, ilyen is van már), akkor pedig felmerül a kérdés: egyáltalán mit keres egy hús-vér személyben?

Távolkeleti régiókban még egy hologram is lehet az ember párja, vagy egy robotkutya, stb... Az ilyen "kapcsolat" szerintem csak szükség szülte állapot, mivel nincs megfelelő társas kapcsolata az adott személynek valós személyekkel, így egy nem valós személybe/tárgyba látja bele azon érzéseit, amit egyébként egy ember felé kellene éreznie. Ez a modern kor egyik vonzata. Ugyanakkor nem lehet erre az állapotra azt mondani, hogy degeneratív/abnormális, hiszen a "normális" kifejezés relatív. Csak annyit jelent, hogy az adott társadalom nagy átlaga szerint mi az elfogadott. Ilyen szempontból Hitler gondolkodásmódja is normálisnak számított az idejében a környezetében, azonban a mai társadalmi átlag (jelentős része) szerint már nem tekinthető mindaz normálisnak, ami akkor és ott az volt...

Na, mindegy. Megvolt a napi agymenésem, elnézést mindenkitől!

2020. nov. 1. 10:45
 14/57 anonim válasza:
81%

A "Ha esetleg nem meleg a kérdező..."

Kezdetű mondatomban a többszöri átszerkesztés miatt véletlenül bennemaradt feleslegesen egy "nem" szócska.

Elnézést!

2020. nov. 1. 10:50
 15/57 anonim ***** válasza:
14%
Csak nem féltékenyek vagytok a szexrobotokra?
2020. nov. 1. 12:09
 16/57 A kérdező kommentje:
Bezzeg ha egy nő mondja nagy hangon hogy neki nem kell férfi mert pont elég a vibri, akkor megy a nyalás hogy "milyen bátor önálló nő!"
2020. nov. 1. 12:25
 17/57 anonim ***** válasza:
80%

Őszintén szólva nem bánnám, ha lennének szexrobotok. Valószínűleg valamennyire csökkennének az erőszakos esetek számai és akinek csak szex kell, az be se próbálkozna.

#16: Senki nem mond ilyet, hol hallottál ilyen hülyeséget? :D

22/L

2020. nov. 1. 12:28
 18/57 anonim ***** válasza:
96%

Ez elmondhatatlanul ciki beszolas, de nem rám nézve. Az még előfordul, hogy pár embernek ilyen baromi torz képe van a kapcsolatokról, de hogy annyira túltengjen benne az ego, hogy ezt ki is mondja azzal a szándékkal, hogy engem alazzon meg vele, nagyon gáz.

Jó ideig röhögnék rajta a barátnőimmel.

2020. nov. 1. 12:31
 19/57 anonim ***** válasza:
97%
Kiröhögném és örülök, hogy időben kiderült a dolog, nem egy idiótára vesztegetem az időmet.
2020. nov. 1. 12:32
 20/57 anonim ***** válasza:
87%
Adnám, ha végre lennének emberi áron is szexrobotok.
2020. nov. 1. 12:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!