Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők, nektek a "komoly kapcsolatot keresek" kijelentés valójában mit jelent?
A legtöbbnél azt jelenti, hogy nem tetszel neki és inkább kuratja magát egy "sugar daddyvel" vagy náladd jobb képű és/vagy gazdagabb és/vagy menőbb arcokkal.
Lekoptatós szöveg és igazából ez olyan mint az álláshirdetéseknél a "versenyképes fizetés" meghatározás. Csak egy kötelező bullshit.
Hú de le leszek pontozva... :D
Nekem 16 év komoly kapcsolat után már csak annyit, hogy külön éljek a "jövendőbelimtől", kölcsönösen tiszteljük egymást, ne akarjon lehúzni mert én is önellátó vagyok, ha együtt vagyunk legyen tartalmas, de mindenkinek legyen magánszférája.
Lehet a csalódottság beszél belőlem, de ennél komolyabbra már nem vágyom.
Azt, hogy nem barátság extrákat meg játszótársakat szeretnék az életembe, hanem hosszú távra társat. Hogy mennyi lesz az annyi, az élet is adja meg a közös munkánk. :)
Amúgy a 8-ashoz hasonló elborult elmékre ráférne némi terápia. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!