Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Aranyos vagy. " ezt már többször hallottam az 5 hónap alatt. Nem vagyunk már kezdők a kapcsolatokban (37/30) így ez nekem kicsit furcs kijelentés. Mit is jelent férfiak?
Figyelt kérdés
Persze azt, hogy szeretlek még nem..2012. szept. 14. 14:28
1/3 Mókusgyilkos válasza:
hát azt h amit éppen mondtál / csináltál / ahogy csináltad az aranyos volt semmi többet.
2/3 anonim válasza:
Hát attól függ,hogy ki mondja,na meg hogy mikor!
Pl. ha egy ilyen mindenki által istenített,(facebookon szarrá lájkolt) cicababa mondja,miután bepróbálkoztál nála,az egész pontosan azt jelenti,hogy te egy tökéletes lábtörlő leszel neki!;)
Ha viszont,egy egyszerű(ámde akár nagyon csinos) nem túl hivalkodó lány mondja,miután mondjuk segítettél neki valamiben,vagy előreengedted a buszon,az akár azt is jelentheti,hogy tetszel neki,de mindenesetre kedvel...:)
3/3 anonim válasza:
Nekem ha barátom(39)azt mondja aranyos vagyok, akkor vmi tényleg aranyosat csináltam/mondtam.
Szerintem nem kell mögé képzelni semmi többet , se kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!