Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a kijelentése után összejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a kijelentése után összejönne valakivel, akinek nem volt még kapcsolata?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel néha olyan, mintha alakulna köztünk valami, de nem tudom igazából, nem is régóta kezdődött ez. A múltkor szóbakerült az egyik exe, aki majdnem megcsalta, és azt mondta, hogy várható volt, meg az is, hogy úgyis vége lett volna, mert a lánynak az első kapcsolata volt. Nekem se volt még, de ő ezt szerintem nem tudja. Nekem egy "majdnem" volt, de hivatalosan nem voltunk együtt, ez nem tudom, mennyit számít.

2020. okt. 16. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Ez csak annyit jelent, hogy az első kapcsolatoddal úgysem maradsz együtt egy életre. Neked sem ez a srác lesz az utolsó. Legalábbis nem valószínű
2020. okt. 16. 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Kevés olyan eset (találkozás) van, ami az első látásra házassággal végződik. A fiú alighanem erre célzott, hogy a lány bizonyára még válogatni fog és nem marad az elsőnél.

Ha Téged érdekel, akkor ne feszélyezd magad, hanem járjatok, ismerkedjetek. Az igazi pár megtalálása általában válogatásból áll mindkét nem esetében. Ha a nézetkülönbségek könnyen áthidalhatók, akkor érdemes együtt maradni, de a jó szex miatt kár az időt pazarolni egymásra.

2020. okt. 16. 19:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy én se gondolom, hogy örökre szólna, de nem csak az első kapcsolat, hanem semelyik se.
2020. okt. 16. 20:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell a pletykákat hallgatni.

Ismerd meg, aztán kiderited.

2020. okt. 16. 21:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Milyen pletykák? Ezt ő mondta nekem.
2020. okt. 16. 23:24
 6/7 anonim ***** válasza:
46%
Pedig úgy volna az igazi. Az elsővel összeházasodni és örökre együtt maradni. Ha a szerelmespárok elsők és egyben utolsók lennének egymásnak.
2020. okt. 17. 07:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet a #6.válaszolóval.

Azért nem, mert az első kapcsolatfelvétel (első találkozás) olyan személlyel is előfordulhat, akit egyébként nem tudnék magam mellett megtűrni egy életen át, mert lényegesen különböznek a nézeteink és ezek a különbségek nem áthidalhatók. Ez csak a válások számának rapid emelkedését idézné elő.

2020. okt. 17. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!