Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen kijelentések után, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen kijelentések után, hogy legyen még kedvem valakihez?

Figyelt kérdés

Bármilyen lánnyal ismerkedem, valahonnan mindig előkerül előbb-utóbb egy nagyon jóképű srác, akiért mindenki odavan. Kétszer is megtörtént ez, akkor gondoltam, hogy biztos véletlen. Viszont amikor már egy harmadik személytől hallottam ugyanazokat már sok lett. Nem is Ronaldorol meg hasonló sztárokról van szó, hanem egy közös ismerősünkről. Ez is érdekes, hogy mindenki ismeri, de mindegy.

Nem vagyok csúnya én sem azért, de tőle mindenki el van ájulva. Nem is baj, mindenkinek a szép tetszik ugyebár, csak nem tudom, hogy ezt miért kell megmondani. Úgy, hogy velem már alakulóban van, nyíltan csorgatják a nyálukat a másik után. Baromira rosszul tud esni, ezek után legyen önbizalmam, meg érezzem magam jól a továbbiakban mikor a tudomásomra van hozva, hogy szerinte is ő sokkal jobb nálam. Kicsit olyan mintha mindenkinek ő kellene, velem csak megelégszenek.

Férfi létemre nem tudok így magasztalni egy nőt sem, ha valaki valamiért megtetszik, akkor utána sokkal jobban bejön mint bármelyik szupermodell. De ha nem így lenne akkor sem mondanám így ki a másiknak.

2019. júl. 1. 12:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
23%
Így igaz , veled csak megelégszenek.
2019. júl. 1. 12:58
 2/13 anonim ***** válasza:
26%
Honnan tudod hogy ők együtt vannak? Nem lehet hogy te harkodod el a dolgot?
2019. júl. 1. 13:03
 3/13 A kérdező kommentje:
Ki van együtt, kivel?
2019. júl. 1. 13:03
 4/13 anonim ***** válasza:
43%
Hamarkodod
2019. júl. 1. 13:06
 5/13 anonim ***** válasza:
59%

Akkor jöjjenek össze azzal a szêpfiuval. Nekem nem kéne olyan pasi aki mindenkinek bejön. Az jó beképzelt lehet meg valami magabiztos bájgúnár.

A viselkedéseddel varázsolt el a lányokat, ne a külsőddel

2019. júl. 1. 13:16
 6/13 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen igazad van, nőként én is utálom, ha a férfiak szupermodellek után csorgatják a nyálukat, velem pedig megelégszenek. Nehéz olyat találni akivel kölcsönösen oda tudtok lenni egymásért.
2019. júl. 1. 13:17
 7/13 A kérdező kommentje:
Pontosan az egyébként, (én ismerem) ami nem túl szimpatikus, de megteheti, ez van. Eszem ágában sincs vele versenyre kelni, de akkor csakugyan, próbáljanak meg vele összejönni, csakhogy már van barátnője...
2019. júl. 1. 13:22
 8/13 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem igazad van. Az egy dolog, hogy külsőre tetszik valaki a randipartneremnek, de szerintem az a minimum alap tisztelet része, hogy ezt nem dörgöli az orrom alá ismerkedéskor. Én sem tenném fordított helyzetben. Vannak a környezeteben nagyon jóképű férfiak, és? Az egy dolog, hogy hogyan néznek ki, önmagában édeskevés, nem is akarok tőlük semmit. Alapból nem fogom senkire csorgatni a nyálam, de pláne nem fogok valaki másról egy olyan embernek áradozni, akivel ismerkedek. Éretlen és bunkó dolognak tartom.
2019. júl. 1. 13:32
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, vagy szándékosan féltékennyé akarnak tenni, hogy jobban teperj, vagy rendkívül tapintatlanok. Mindkettő elég gyerekes.
2019. júl. 1. 14:48
 10/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom ezentúl hogyan lehetnék nyugodt egy kapcsolatban, ha mindenki azért lenne velem, mert csak én jutok neki. Vagy egyáltalán honnan lehet ezt megtudni? Ő is ha nem mondja el véletlenül akkor lehet, hogy magamtól soha nem jöttem volna rá.

Ha ez így van akkor inkább maradok egyedül egész életembe.

2019. júl. 1. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!