Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kötődök valakihez ennyire?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kötődök valakihez ennyire?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy férfi, akihez eléggé kötődök, viszont barátnője van, szóval az érzés még csak nem is kölcsönös. Több hónapja vannak ezek az erős érzéseim iránta és nem értem miért, vagy hogy miért nem akar elmúlni. Pedig én normál esetben elfogadom, ha valaki párkapcsolatban él és nem is foglalkozok vele, szóval ilyen még nem volt és nem értem miért nem múlnak el az érzések. Mit csináljak, mit tanácsoltok? 19/L

2019. márc. 9. 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmit nem lehet csinálni. Vársz, hogy elmúlik. Majd ha megismersz valaki mást aki felkelti ennyire az érdeklődésedet, akkor elhalványul. :)
2019. márc. 9. 16:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Ismerkedj mással.
2019. márc. 9. 16:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, hogy nem igazán menne a ismerkedés, amíg itt vannak ezek az érzések
2019. márc. 9. 16:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem is a férfiba vagy szerelmes, hanem egy általad felépített álomképbe. Ez inkább rajongás.
2019. márc. 9. 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:

A valóság mindig alulmúlja a képzeletet.

2019. márc. 9. 16:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Lehet igazság abban amit a #4 ír, mert nem találkoztam vele olyan túl sokszor, szóval nem is tudtam teljesen kiismerni. Hogyha ez rajongás is, mit csináljak, hogy elmúljon vagy lecsillapodjon?
2019. márc. 9. 16:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindent megteszel, hogy ne lásd. FB törlés stb...
2019. márc. 9. 16:52
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Elkezdesz társaságba járni, és más férfiakkal ismerkedni. Néhány nap-hét alatt már nem fog annyira érdekelni. Vagy lefoglalod magad mással.

4. voltam.

2019. márc. 9. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!