Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol ismerkedtek a valóságban? Akár kávézóban is odamentek valakihez vagy random helyeken?
A témában, ahogy észrevettem, egyik szavukkal ütik a másikat a válaszadók. Mer'ugyanis: egyszer azt mondják, oda kell menni, ha tetszik valaki - máskor meg azt, hogy ez valójában nem így működik, hanem haveri-ismerősi társaságban szoktak kapcsolatok kialakulni. Én is utóbbit látom magam körül. A rendezvény még egyébként úgy-ahogy működőképesnek is tűnik, egyetlen bibi van. Nevezetesen az, hogy a legritkább esetben jár rendezvényre az ember egyedül, vagy a párjával, vagy a barátaival megy szétnézni. Emlegetik még itt állandóan a társastánc-tanfolyamokat, ahol az előző megállapítás annyiból nem stimmel, hogy oda nem "ritkán" iratkoznak be egyedül emberek, hanem "soha", és mindenki a párjával megy.
A kérdésedre válaszolva: én sehol nem ismerkedek a valóságban.
Rendezvény alatt én pl nem ilyen Szigetet meg ilyesmit értek. És én simán elmegyek egyedül, lehet én vagyok ufo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!