Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hol ismerkedtek a valóságba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hol ismerkedtek a valóságban? Akár kávézóban is odamentek valakihez vagy random helyeken?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 12. 16:27
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Én rendezvényen, ahol már egyből van közös érdeklődés/téma. :)
2019. ápr. 12. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Sehol.
2019. ápr. 12. 16:42
 3/7 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
52%
Nem vagyok kezdeményező típus, vagyis konkrétan ismerkedési célzattal soha és sehol nem szoktam odamenni senkihez sem.
2019. ápr. 12. 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

A témában, ahogy észrevettem, egyik szavukkal ütik a másikat a válaszadók. Mer'ugyanis: egyszer azt mondják, oda kell menni, ha tetszik valaki - máskor meg azt, hogy ez valójában nem így működik, hanem haveri-ismerősi társaságban szoktak kapcsolatok kialakulni. Én is utóbbit látom magam körül. A rendezvény még egyébként úgy-ahogy működőképesnek is tűnik, egyetlen bibi van. Nevezetesen az, hogy a legritkább esetben jár rendezvényre az ember egyedül, vagy a párjával, vagy a barátaival megy szétnézni. Emlegetik még itt állandóan a társastánc-tanfolyamokat, ahol az előző megállapítás annyiból nem stimmel, hogy oda nem "ritkán" iratkoznak be egyedül emberek, hanem "soha", és mindenki a párjával megy.

A kérdésedre válaszolva: én sehol nem ismerkedek a valóságban.

2019. ápr. 12. 16:51
 5/7 anonim ***** válasza:
34%
Bárhol ahol vagyok, nők is és jelzik, hogy tetszem nekik.
2019. ápr. 12. 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Rendezvény alatt én pl nem ilyen Szigetet meg ilyesmit értek. És én simán elmegyek egyedül, lehet én vagyok ufo.

2019. ápr. 12. 16:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Az sem mindegy, hogy milyen nemű valaki. Hogyha valahol egy nő kijelenti, hogy ismerkedni akar, akkor jó esetben úgy fognak rá tapadni, mint a légyfogó papírra. Ha viszont egy férfi csinálja ezt, akkor meg csak néznek rá, mint a moziban. Meg persze a helyszín sem mindegy.
2019. ápr. 12. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!