Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen kijelentések után, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen kijelentések után, hogy legyen még kedvem valakihez?

Figyelt kérdés

Bármilyen lánnyal ismerkedem, valahonnan mindig előkerül előbb-utóbb egy nagyon jóképű srác, akiért mindenki odavan. Kétszer is megtörtént ez, akkor gondoltam, hogy biztos véletlen. Viszont amikor már egy harmadik személytől hallottam ugyanazokat már sok lett. Nem is Ronaldorol meg hasonló sztárokról van szó, hanem egy közös ismerősünkről. Ez is érdekes, hogy mindenki ismeri, de mindegy.

Nem vagyok csúnya én sem azért, de tőle mindenki el van ájulva. Nem is baj, mindenkinek a szép tetszik ugyebár, csak nem tudom, hogy ezt miért kell megmondani. Úgy, hogy velem már alakulóban van, nyíltan csorgatják a nyálukat a másik után. Baromira rosszul tud esni, ezek után legyen önbizalmam, meg érezzem magam jól a továbbiakban mikor a tudomásomra van hozva, hogy szerinte is ő sokkal jobb nálam. Kicsit olyan mintha mindenkinek ő kellene, velem csak megelégszenek.

Férfi létemre nem tudok így magasztalni egy nőt sem, ha valaki valamiért megtetszik, akkor utána sokkal jobban bejön mint bármelyik szupermodell. De ha nem így lenne akkor sem mondanám így ki a másiknak.

2019. júl. 1. 12:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ótvar az a nő, aki ilyet csinál, mindegy mi a szándéka vele. Unintelligens.

Keress kicsit okosabbakat.

2019. júl. 1. 20:00
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Neked is csak 1 bajod van, nézd őket 1 gciputtonynak, ne embernek. Hidd el, onnantól jönnek majd mint legyek a szrra, mert nem másik, mint 1 nagy kpac orbitális fekete ürülék (agyilag legalábbis). Ahova belógatod, húzz 1 strigulát és kész. Többre nem jók ezek. Ez már nem az a világ, amikor a nőkre rászoltak, ne krvulj... Itt már büszke is rá. Szóval válts nézőpontot, s jobb lesz :)
2019. júl. 1. 23:45
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Nőt szeretni nem is kell. Hányszor elmondtam már hasonló kérdéseknél. Hiába jössz vele össze, attól még ugyanúgy keresi a nálad jobbat, a nálad szebbet, gazdagabbat. Tök mind1, hogy veled van. Szerinte ez egy ideiglenes állapot a hercegig. A herceg meg nem létezik. Erre rá is jön 35+. Sajnos 35 felett jön az idő a képbe manapság. Addig még huudecéééptündérkirálykisasszonyok akiknek jár a hejceg, mert a tv-ben él még...
2019. júl. 1. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!