Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért húzzák fel egyes nők az orrukat az alábbi kijelentésre?
Én nem tudnék egy 175 centiméternél alacsonyabb nővel járni, mert nem igazán érezném magamat elég férfiasnak mellette. Olyan lenne az utcán, mintha valami törpével lennék együtt.
195cm
Nem tudom, én nem húzom fel az orrom. Én se akarnék 180,max 185 cm-nél magasabb pasit, mert a 168 cm magasságommal kényelmetlen lenne sétálni kézenfogva, vagy csókolózni. De, gondolom ugyanazért, amiért minden máson is felhúzza magát sok ember, nemtől függetlenül.
Aki egy neki tetsző ellenkezőneműnek nem felel meg, az mindig morcos lesz miatta. Le kell szarni.
En 175 vagyok, magassarkúban is szeretek pipiskedni, de nem kéne 195 centis férfi. Brutál sok különbség, kényelmetlen is, és nem is tetszenek. Kb 187 felett sok az aránytalan testű, egyáltalán nem néznek ki jól, akármilyen alkatúak (sovány, normál, izmos, kövér, egyik sem). Nem véletlen hogy a legtöbb férfimodell 183-187 között van, a kivételek meg kivételesen szép genetikai lottóötösök.
Exférj 180, jelenlegi 183. Egyiket se zavarta hogy akkora vagyok magassarkúban mint ők. Engem meg végképp nem. Nem szeretnék senki hóna alatt közlekedni.
Szóval ezt a magabiztos törpelányozást hanyagold szerintem, mert egy esetlen telefonoszlopot még a magamfajták se akarnak feltétlenül.
Nem értem miért akadtak fenn többen a törpe kifejezésen. Egy hasonlatot használt a kérdező. Vagy azzal, ha azt mondom, hogy nem szeretnék vékony pasit, mert úgy érezném magam mellette, mint egy dagadék, akkor most megsértettem magamat?
Hasonlat. Ahogy én nem vagyok kövér, úgy a 175 alattiak se törpék. Egyszerűen nem azt jelentette a kérdező mondata, amit kihallottak belőle többen.
Valószínűleg ez lehet a probléma máskor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!