Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van értelme ismerkedni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme ismerkedni, ha kopaszodom?

Figyelt kérdés
Vagy a hölgyek automatikusan elutasítják a kopaszodó férfiakat?

2022. nov. 13. 20:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
20-as: nem hiszem, hogy a kopaszság miatt mászott rád :D
2022. nov. 16. 10:40
 22/27 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy nem, de látod, ez már túlmutat a kopaszságon. Talán a személyiségem, mert pénzem se nagyon volt.
2022. nov. 17. 01:20
 23/27 anonim ***** válasza:

"Talán a személyiségem"

Na ne viccelj, egy vadidegen csaj mégis honnét tudta volna milyen a "személyiséged"?

Valószínűleg még kopaszon is jól nézel ki, vagy ennek az adott csajnak pont bejöttél valamiért külsőre.

Az is lehet, hogy a csaj nagyon kiéhezett volt és pont te voltál a legelérhetőbb számára és nyilván alapból tetszettél neki külsőre, vagy legalábbis nem undorodott tőled.

De az is lehet, hogy neki kifejezetten tetszik a kopaszság, mondhatni ez a fétise.

Az exemet amikor még együtt voltunk megkérdeztem miért jött össze velem, vagy mi volt az oka, hogy megtetszettem neki, a válasza pedig az volt, hogy mert vörös szakállam van. Neki ez volt a fétise (legalábbis akkoriban).

2022. nov. 17. 06:30
 24/27 anonim ***** válasza:
70%
Képzeld el, hogy nem tetszettem magamnak kopaszon és férfiként is egy jó erős közepes vagyok. Ha hajam van, az többet dob a dolgon. Bármilyen furcsa, a személyiségemet szerették, vagyis inkább az egyéniségemet, a humoromat, a stílusomat, a gondolkodásmódomat. Igen, valószínűleg belejátszik hogy tetszettem neki. Régebb óta ismert, nem voltam vadidegen a számára, a személyiségjegyeim pedig a viselkedésemből jöttek le, mint mindenkinek. Ha egy unalmas, sótlan figura lettem volna, mínuszolt volna, ebben majdnem biztos vagyok. De én 5 forintból is jól tudom érezni magam, ez a szerencse. A kopaszság meg irdatlan sokat ront a külsőmön, ezért is nem értem. Ha csak a külső számítana, nem rúgnék labdába.
2022. nov. 17. 11:45
 25/27 anonim ***** válasza:
78%
Kicsit kigyúrod magad, és jöhet a borotva telibe. Nagyon sok csaj bukik erre a stílusra, hidd el.
2022. nov. 17. 13:22
 26/27 anonim ***** válasza:
85%
Nem ezen múlik, én hajjal se kellek senkinek, valakit meg kopaszon is imádnak a nők.
2022. nov. 20. 13:13
 27/27 anonim ***** válasza:

24-es: "Régebb óta ismert"

Ez a kulcs, így már érthető, ilyenkor a külső kissé hátrébb szorul az ismerkedési "sikerfaktorok" tekintetében.

2022. nov. 20. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!