Nők ti mit gondoltok van biztos módszer az ismerkedés becsajozásra aminek értelme is van? (egy pasinak aki átlagos)
Bárki válaszolhat
Csak a Nők szempontjából szeretném kicsit látni a dolgot
Kíváncsi vagyok
És sok köztetek az
igényes nő?
Nem, biztos módszer nincs. Többek közt azért sem, mert a nök nem egyformák, mindenki másként reagál azonos helyzetben.
Emellett a legtöbb "csajozós" módszer annyira negatív, hogy nem sok nö van, aki beugrana ennek.
Én csak arra vágyom hogy legyen egy párkapcsolatom amiben van elég szex..
Az embernek agyára megy
a sok ge**ó
ami a far*ában van
Amíg csak azért kéne párkapcsolat, hogy legyen kivel rendszeresen szexelni, addig ez nagyon nem neked való és nem csoda, hogy nem is találsz így senkit. A nők jelentős többsége ennél többre vágyik. Aki meg nem, az nem párkapcsolatot keres, hanem kalandokat vagy szexkapcsolatot (olyan partnerrel, aki bejön nekik, akivel megvan a vonzalom és jó a szex).
Addig ott a kezed, be kell érned azzal. Esetleg prosti.
Benned egy Buddha
veszett el...
"Én csak arra vágyom hogy legyen egy párkapcsolatom amiben van elég szex.."
A szex párkapcsolat nélkül is kivitelezhető. De a párkapcsolathoz a szexnél jóval több kell. Téged meg csak a farkad irányít, tehát egyelőre nem való neked párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!