Mi értelme van egy olyan nőnek bókolni, aki már foglalt és/vagy a férfi nagyon nincs vele egy színvonalon?
Figyelt kérdés
A munkám során több ilyet láttam már és képtelen vagyok megérteni. Ha például én az egyik kolléganőmnek bókolnék, hogy milyen jól néz ki, akkor lesülne a bőr a pofámról a szégyentől, többet nem tudnék a szemébe nézni, még együtt dolgozni se vele, mert tudná, hogy vonzónak tartom. Azonnal fel kéne mondanom.2022. okt. 25. 20:00
1/9 anonim válasza:
Aki így gondolkodik, úgy van vele, hogy ha sok nyílvesszőt lő ki, valamelyik csak találni fog, aztán jön a nyeremény numera.
2022. okt. 25. 20:09
2/9 anonim válasza:
Jóból mondom, a kisebbségi komplexusod kellene előbb megoldanod. Én se vagyok adonisz, de amikor a körülményeim engedik, hogy csajozzak, magasról tojok arra, hogy valamiben "felettem állhat", vagy netán "én, őfelette". Beszélgetek nőkkel is, ennyi. Akivel más is alakul, hadd alakuljon.
Kivételt képeznek a jogszabályok, meg az etikett. Pl a főnököddel nem kezdhetsz nemi viszont, meg ő se veled. Azon kívül terülj asztalkám.
2022. okt. 25. 20:10
3/9 anonim válasza:
Normális emberek nem halnak bele abba, ha bókolnak nekik, mint ahogyan abba sem, ha ők bókolnak valakinek. Egyébként abban még nem feltétlenül van semmi "kihívó", ha megdicséred valakinek a ruháját vagy a frizuráját, amúgy meg szerintem egy intelligens, normális ember tudja kezelni azt is, ha látja, hogy bejön valakinek.
2022. okt. 25. 20:13
4/9 anonim válasza:
Bocs, de a bókolás nem jelenti feltétlenül, hogy vonzónak tartod a magad számára! Mondom ezt nőként. Lehet az csak egy szívderítő megerősítés, egy kedveskedés. Aztán hogy lesz-e belőle valami hosszabb távon, ki tudja... De mindenkinek jólesik egy jó szó.
2022. okt. 25. 20:40
5/9 anonim válasza:
Nem jelent semmit, h van parja. Volt, h munkahelyen addig bokolgattam mig dobta a parjat es osszejottunk 😀 De amugy se erdekelne. Egyertelmu h a ferfiaknak tetszenek a csini nok.. en siman megmondom kollegamnak h jo csaj, ok is ugyanigy nyomjak. Az meg nem jelenti azt h akarunk is egymastol vmit
2022. okt. 26. 15:38
6/9 anonim válasza:
Nekem nőként nagyon jól esik, hogy tudom, másnak is tetszem még a férjemen kívül. N
2022. okt. 26. 18:34
7/9 anonim válasza:
Nekem is jólesik nőként csak az a baj, hogy én mindig többet gondolok bele:)
2022. okt. 26. 19:58
8/9 anonim válasza:
Munkahelyre dolgozni járunk, nem ismerkedni
2022. okt. 27. 15:29
9/9 anonim válasza:
Ismerkedni barhol lehet
2022. okt. 27. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!