Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ismerkedni, ha kopaszodom?
Ahogy a videóban is látszik, a kopaszodás egyike az incelek 7 főbűnének.
"If you have no hair, you have no life"
Na megjöttek a lepontozó idióták... Pedig úgy írtam amit írtam, hogy engem is érint a probléma, szóval csak tudom mennyire szívás fiatalon a kopaszodás. De a lepontozók biztosan jobban tudják...
Volt nem egyszer, hogy ismerkedtem egy csajjal, egészen addig jó voltam nála, namíg meg nem tudta, hogy milyen a "hajam" (konkrétan levettem a sapkám). Utána szó szerint undorodva nézett rám és nyilván nem is érdekeltem többé.
A 0-ás gép sem megoldás, sokszor még idiótábban néz ki, mintha kevés haj van csak az ember fején. Kipróbáltam úgy is, borzalmas volt és még mindig lehelletnyivel jobb ha nem vágom le totál (a 0-ás gép amúgy sem viszi le teljesen, kb. 0,5mm-es lesz a haj). Ha nincs jó fejformád akkor ez is szívás, de egyébként is legtöbb embernek nem áll jól a teljes kopaszság (köztük nekem sem).
Sajnos a haj nagyon fontos eleme az egyén megjelenésének, és akár egy nagyon jóképű srác külsejét is teljesen elronthatja a kopaszodás ténye.
Jöhetnek a lepontozók, meg az "ismerek egy srácot aki..." történetek. Nyilván vannak kivételek, de a többség számára, akit érint a probléma ez óriási negatívum a párkeresést tekintve. Manapság még ha nincs az embernek semmilyen különösebb hibája, csak mondjuk átlagos, akkor is marha nehéz megfelelni a külsőt érintő elvárásoknak, nem hogy egy ilyen jellegű hibával.
Én nemsokára megyek hajbeültetésre mivel a kopaszodást a nők az öregséggel és gyengeséggel kötik össze és a legtöbb férfinek nem áll jól a golyófej.
Egy gyerekkori barátom már fiatalkorában durván kopaszodott és mellé egyáltalán nem jóképű. Sosem volt barátnője és durva komplexusai alakultak ki felnőttkorára, egyébként egy értelmes, tanult, művelt emberről van szó, de a mai világban ez semmit sem számít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!