Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h a nők jobban viselik a magányt mint a férfiak?
Eddig csak a férfiaknál látom h annyira ki kezdo őket a magány,hogy inkább teória gyartasba kezdenek es maguk mentesere inkabb kitalalnak mindenfele maguknak es naluk sikeresebb ferfiaknak jelzőt:incel,chad,kulonbozo pill stb...
A noknel erdekes modon nem tapasztaltni ezt meg sohasem lattam h itt nő a femcel jelzőt hasznalta volna magara...
29:
Az a 3-4 férfi meg egy életen át fogja segíteni egymást és bajtársakká válnak, a 8-10 nő meg 2-3 fős klikkekre bomolva szapulja majd a másik klikket, szigorúan persze mindig úgy, hogy pont azt szidják, aki(k) éppen nincsen(ek) ott. Aztán amikor kiderülnek a kavarások, felbomlik az egész és soha többet nem szólnak egymáshoz.
Saját példa!
4en - két férfi két nő, csak az egyik férfi és egyik nő egy pár - elmentünk külföldre nyaralni, ebben a külföldi országban a 4 ember közül az egyik férfinek élnek rokonai, barátai. Egy éjszakát ennek a férfinek az egyik gyerekkori barátjánál töltöttünk. Másnap úton visszafelé a szállásra a kocsiban a két nő azt kezdte el taglalni, hogy milyen fura, hogy kicsit koszosabb volt a WC, mint amihez ők hozzá voltak szokva. Érted befogad valaki 3 számára vadidegen embert az otthonába, eteti-itatja őket, és ennyi marad meg, hogy kicsit koszosabb volt a WC. És tényleg semmi vészes nem volt, nem az ülőkéről volt szó, hanem a bűzzáró részen nem volt ugyanolyan fehér, mint a többi része a kagylónak. Hát nem győztük leugatni a őket, hogy ugye nem gondolják komolyan ezt a baromságot?
És ez csak egy példa, de lépten-nyomon ezt látom. Megy az intrika, meg a hát mögötti szapulás. Férfiak miről beszélnek munkahelyen? Ezt csináltam a hétvégén a kertben, kicseréltem az olajat a kocsiban, elvittem a gyereket tűzoltóautó-bemutatóra, elmentünk kajálni a feleségemmel, stb. Nők mit mesélnek? Fú de táskás volt a Gizi szeme, különben is biztos csak azért léptették elő a Marist mert leszopta a főnököt, stb. Borzalom.
30-as
mert így lettél szocializálva - ez a modern társadalom átka
ott ahol a népcsoporton belül elfogadott a férfiak közötti érintés ott lényegesen kisebb a depresszios/magányos/stb. férfiak aránya
te azt tanultad meg piciként h pasik között ez fúj, mert apa sem tette és nagyapa sem - ezt a mintát örökölted és ezt fogod tovább adni, ne mutasd ki az érzelmed, mert akkor megint fúj, nem sírj, fojtsd el a dühöt a keserűséget a rossz érzéseket, de a jó érzéseket sem szabad kimutatni mert az sem férfias ...
nőként ezt mind szabadon megtehetem :D
Én inkább a nőknél vettem észre, hogy pár nélkül szinte megáll az élet számukra. A legtöbb nő azt szokta meg, főleg a mai korban, hogy a semmiért van körül ugrálva, állandóan a kegyeit keresi mindenki. Amint ez megszűnik, legyen ennek bármi oka, az egojúk totál összeomlik. Illetve inkább a nőknél vettem sézre a kapcsolatfüggőséget is. Van ilyen ismerősöm, aki gyakorlatilag 1 napot nem volt még szerintem szingli, folyamatosan új kapcsolatba kerül, teljesen mindegy ki a másik fél. Nagyjából aki legleőször a közelébe kerül...
A férfiak egy bizonyos része valóban a szexhiányt viseli nehezen, de legtöbben elvannak, élik az életüket, foglalkoznak a hobbiukkal, munkájukkal stb.
Illetve azt is hozzátenném ,hogy a magányt MINDENKI egyformán neheze nviseli és ez nem összekverendő azzal, ha valakinek éppen nincs párkapcsolata. Attólm még, hogy nem vagy kapcsolatban, nem feltétlenül leszel magányos.
A gyk szabálya: Ami a nőket egy picit is negatívan érinti az le van pontozva. Bátran lehet a férfiakat ekézni, lenézni, szapulni.
Ez egy feminim oldal, itt a százalék azt mutatja meg, mennyire állsz a nők oldalán. Itt nem lehet sem objektívan, sem szubjektívan nyilatkozni, mert igazából nem kapsz egy összeszedett választ, csak nagyvonalakban a nők feljebbvalóságát mantrázzák. Kezdem azt érezni, hogy a gyk a defektes nők oldala, aki bizony nagyon meg vannak sértődve a férfiakra, bennük csak az ócska, agresszív, bunkó, céltalan, a nőket elnyomó embert látják. Mindenről csak a férfiak tehetnek, a férfiaknak nem lehetnek nehézségeik, a férfiaknak extrém könnyű, a férfiaknak csak játék az élet! Meg nem nehéz 80-90%-ot elérni olyan közegben, ahol egymást pontozzák fel az ugyanolyan gondolkodású személyek. Át kellene nézni egy maszkulin fórumra, megnézném hogy ott mit kapnának.
36
Megy a hatalmas riszpekt,egyrészt mert átlátod,másrészt meg mert jól megfogalmaztad. Készülj a piros X cunamira :D
Ha baromságokat beszélnek és rámutatok akkor próbálnak ilyenekkel heccelni mint "egypipás nyomoronc" miközben azért vagyok lepontozva mert hiába semmi pejoratívat nem mondtam se rájuk se amúgy,hanem mert eltérő a véleményem és nem is nekik írok hanem a kérdezőknek. Na ezt rakd össze :D
Az oldal üzemeltetői meg gondolom azért nem söprik ki az ilyen nőstény ogrékat mert ők az oldal törzsgárdája
Szerinted mennyire érdekel a lepontozás? Én a való életben élek, ott meg mondhatni sikeres vagyok. Nem ide járok vállveregetésért. Amit már leírtam, azt tartom is. Vissza kell nézni más kérdéseknél a válaszokat! Semmi közük az eredeti kérdéshez, de éppen lejáratnak egy férfit, halálra felpontozzák egymást. Szerintem ez inkább a szánalom mértékegysége. Annak örülök hogy vannak még értelmes nők, nem pedig ilyen megkeseredett, megsértődős világfájdalmak, akiknek annyi a sikerélmény, hogy innen a gyk-ról összekukáznak 10 zöld pacsit. Persze hatalmas erény amikor egymást pontozzák fel körbe körbe.
Nem, egyáltalán nem szeretnék PC módon fogalmazni, sőt virágnyelven sem.
38-39: Így van, rengeteg a tipikus pontozgatós, provokáló kérdés. Régebben felvetettem, hogy ebben a kategóriában eldönthetővé kellene tenni, hogy a kérdező szeretne értékeléseket a kérdése alatt vagy sem? Még egy betűt sem kell elolvasni 1-1 válaszból és már 99% pontossággal meg tudod tippelni, hogy a férfiakra vagy a nőkre nézve pozitív a tartalma.
Egy példa ugyanazon kérdés alól: [link]
39. Hiába tolod az orruk alá, ezek akkor is megsértődnek! Női többség, ráadásul az irigy, utálkozó, lelki sérült. Sajnos ezekből van több, nem a normálisakból.A gyk a bosszú helyszíne, ha már a való életben csak szenvednek. Egy nő bármikor fikázhat vagy általánosíthat a férfiakra nézve, ez felpontozással jár. Fordított esetben még jelentve is van a kérdés vagy a válasz. Egy nő bármikor lehet alpári bunkó, az felpontozással jár. Ha egy férfi meg merészeli kérdezni hogy ugyan már, miért is(bármi ami nőknek van célozva), lepontozás.
Én már mondtam, ez egy szélső feminim fórum.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!