Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h a nők jobban viselik a magányt mint a férfiak?
Eddig csak a férfiaknál látom h annyira ki kezdo őket a magány,hogy inkább teória gyartasba kezdenek es maguk mentesere inkabb kitalalnak mindenfele maguknak es naluk sikeresebb ferfiaknak jelzőt:incel,chad,kulonbozo pill stb...
A noknel erdekes modon nem tapasztaltni ezt meg sohasem lattam h itt nő a femcel jelzőt hasznalta volna magara...
39
Nab.zdmeg...az szép.
40
Azé' nem gondoltam volna,hogy egy általános kérdezős-fórum oldal,az elmebeteg lelkibeteg,teljesen roncs,szociopátiás nőnek is alig nevezhető femcel ocsmányságok,militáns feminátzik,krónikus férfigyűlölők stb. csótányfészke lesz.
44
Iszonyatos nagy marhaságot írtál.
A férfiak úgy gondolnak a nőkre, hogy azok kivétel nélkül mind fiatalok és szépek, rengeteg udvarlójuk van, akkor szexelnek, amikor akarnak, azzal, akivel akarnak.
És mi van, ha nem csak szexelni akarnak? Mi van, ha nem fiatalok és nem szépek? Mi van, ha nincs önbizalmuk? stb.
45. Akkor gondolj bele, hogy az általad leírt nőkhöz hasonló férfiaknak meg még csak szexre sincs esélyük. Akár hogy nézzük, azért egy nő akármilyen ronda is, csak lenne érdeklődője. A férfiaknak viszont még a középmezőnyben sincs. Én mindig azt mondom a siránkozó nőknek, hogy gondoljanak bele abba, ha férfiként élnének. Elutasítás-kudarc-elutasítás-kudarc...
A szexről meg én sem tudok többet mondani, ez az alap, igazából ez a fő mozgatórugója a férfiaknak, ezt kár is tagadni!
46
Elmondanám, hogy nekem nincs (legalábbis nagyon nagyon sok időn át nem volt) jelentkezőm szexre sem és meglepődnél, hogy mennyire nem vagyok amúgy ronda. Az utóbbi időben kicsit nyitottabb lettem, most nagy nehezen leakaszthatnék egy-két férfit szexre, de hagyjuk is, hogy milyeneket!! Az egyik a szemembe hazudik, a másik konkrétan őrült (nagyon szerethető figura, de az). Ezeket hadd ne könyveljem már el nagy sikernek.
És nem tökmindegy, hogy a férfiak szexet akarnak és azt nem kapják meg, vagy a nők párkapcsolatot akarnak és azt nem kapják meg? A frusztráció szint pontosan ugyanott lesz.
Nem viselik jobban, csak a női magány kamu magány. CSak nekik ott az az igen könnyű lehetőség, hogy amikor kedvük van lealakasztják a fákbojt, vagy random dugódanit. Ha kéthetente, ha négy havonta, kinek mi az igénye.
Férfiaknak meg marad a marok. (Most azt a részt ne vegyük ide, amikor fizetnek kényszerből a szexért, vagy valami nagyon kövér, nagyon ronda és vagy nagyon öreg/nagyon fiatal nőnek lehazudják a csillagot is az égről, hogy bugyi leessen).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!