Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az h a nők jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az h a nők jobban viselik a magányt mint a férfiak?

Figyelt kérdés

Eddig csak a férfiaknál látom h annyira ki kezdo őket a magány,hogy inkább teória gyartasba kezdenek es maguk mentesere inkabb kitalalnak mindenfele maguknak es naluk sikeresebb ferfiaknak jelzőt:incel,chad,kulonbozo pill stb...

A noknel erdekes modon nem tapasztaltni ezt meg sohasem lattam h itt nő a femcel jelzőt hasznalta volna magara...

2022. nov. 8. 15:46
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
43%
A nők kevésbé hajlamosak a sikertelenség -> gyűlölet -> elmezavar kialakulására.
2022. nov. 8. 15:48
 2/48 anonim ***** válasza:
78%
A férfiak a szexhiányt viselik nehezen, és azt, hogy nincs, aki kiszolgálja őket. Ez adja azt az illúziót, hogy "nehezen viselik a magányt" :D
2022. nov. 8. 15:50
 3/48 anonim ***** válasza:
74%

Talan mert sok no ugy van vele h ha nincs pasim akkor sem dol ossze a vilag. Legalabb nem kell alkalmazkodni a pasihoz, nem kell kenyszer szexelni, felesleges elvarasoknak megfelelni, nincs aki basztat ha nem csilivili minden, szabadon epithetem a karrierem, nem nyaggatnak a gyerekvalalassal, nem kell idiota haverokkal berugott pasiz hazavinni, nem kell allandoan harcolni a pasival h ugyanmar alapveto rend es tisztasag az o dolga is. Nem kell kuzdenem egy birtoklo feltekeny kannal. Es csomo elonye van.

Ha szex kell valogathatok. De nem kell. Teljesen jol elvannak szex nelkul is. Mert nem az mozgatja oket. Vegre megvalosithatja a almait utazhaz kiallitas vasar baratnozes. Nyugodtan lehet flortolni, mosolyogni a bokokon! Es hasonlok. Vagyis sok no inkabb kizeljesedik ha a pasi kikerul a kepbol. 🙂

Ellenben a pasikkal...

2022. nov. 8. 16:21
 4/48 anonim ***** válasza:
15%
Ugyan olyan nehezen viselik,ami amúgy teljesen normális és sajnos jellemző is. Talán csak kevésbé kürtölik világgá. Meg aztán ott van az ömlő propaganda a beteg femcelektől,na arra nem érdemes alapozni.
2022. nov. 8. 16:22
 5/48 anonim ***** válasza:
79%
Konkrétan leszarom a férfiakat,már nincsennek érzéseim feléjük ,és ennyi. Úgysem kellek egyiknek sem
2022. nov. 8. 16:22
 6/48 anonim ***** válasza:
61%
A férfiak a szexhiányt viselik nehezen. Ne keverd a dolgokat! A többségük a szexért madarat csinál magából, ha nincs ló, jó a szamár is alapon.
2022. nov. 8. 16:25
 7/48 anonim ***** válasza:
79%
A nőpk mentálisan erősebbek és önállóabbak.
2022. nov. 8. 16:26
 8/48 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem személyiség vagy munka élvezete dönti el. Férfiként én tökéletesen megvagyok egyedül és párosan is. Amikor nem volt senkim sem mentem állandóan bulizni, nem nyomultam állandóan mindenkire. Teljesen lefoglal a munkám és élvezem is.

Mindig a véletlen folytán találtam párt is, nem kerestem egyszer sem társat.

2022. nov. 8. 16:37
 9/48 anonim ***** válasza:
68%
Én eddig több nőnél vettem észre , hogy nem szeretnek egyedül lenni. Attól még lehet , hogy igazad van.
2022. nov. 8. 16:41
 10/48 anonim ***** válasza:
82%

Mert a nők életképesebbek.

Amúgy szerintem így is ők viselik nehezebben, mert nagyobb szükségük van egy érzelmi kötelékre, mint a férfiak többségének. Csak nem sírnak folyton ezen, és ha kell akkor egyedül, gyerekekkel is megállják a helyüket.

2022. nov. 8. 16:55
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!